Какво мислят мъжете за подаръците, които получават?

27.08.2016, 16:10

Със сигурност не обичат да получават чорапи

   
 
Какво мислят мъжете за подаръците, които получават?

Избирането на мъжки подарък може да се окаже истинско предизвикателство, независимо дали е предназначен за ваш приятел, баща или друг роднина. Особено когато не сте сигурни от какво точно се вълнува този човек. Всички имаме един такъв приятел, който по цял ден се излежава и гледа телевизия, няма явно изразени интереси и изпадате в ужас, когато датата на рождения му ден наближи. А баналният подаръчен комплект от душ гел, дезодорант и пяна за бръснене в спортна чантичка не е опция. Не и за поредна година.

1769501

Тук ще ви предложим няколко възможни опции и ще ви запознаем с мнението на няколко мъже по въпроса.

Часовник

Това е една от най-честите възможности, които ни хрумват, когато стане дума за мъжки подарък. Часовникът може да се окаже добро попадение, ако е стилен, но преди всичко трябва да е удобен и не трябва да пречи на нормалните движения на ръцете.

1769502

Всеки би се чувствал некомфортно, ако трябва постоянно да пази аксесоара си от падане и счупване. Някои мъже обаче споделят, че ако получат прекалено много часовници за празника си, накрая не биха сложили нито един.

Бутилка качествен алкохол

Повечето мъже обичат да получават качествен алкохол, който да добавят към колекцията си. Много зависи от кого е подарена бутилката. Ако е от близък приятел бихме се почувствали от части длъжни да я отворим и да я изпием заедно.

1769500

Но от друг страна е приятно да знаеш, че имаш нещо под ръка, когато ти се допие.

Два билета за концерт на любимия му изпълнител

Идеята е чудесна, особено, ако придружите мъжа на концерта. Така ще се позабавлявате заедно и определено ще разнообразите ежедневието си. Повечето мъже намират подаръка за страхотен и с удоволствие биха се насладили на живата музика.

Кученце

Не, благодаря!

Отглеждането на домашен любимец е голяма отговорност и не всеки би бил подготвен, ако изненадващо му подарите кученце, котенце или каквото и да било друго животно. Особено, ако досега не е отглеждал любимци, ще му създадете огромна грижа, а така поставяте в неприятна ситуация не само бъдещият собственик, но и самото куче.

Вратовръзка

Тук можете много да сбъркате, тъй като повечето мъже залагат на спортно-елегантния стил и рядко носят вратовръзки. Единственият път, когато повечето от тях са носили вратовръзка вероятно е абитуриентския им бал или най-много сватбата.

1769495

Но от друга страна тези аксесоари са скъпи, а понякога е наложително да се носят. В такъв случай са добре дошли като подарък.

Обувки

И тук ситуацията е спорна, защото всеки има собствен стил и предпочитания, които не винаги можем да нацелим. Но пък, ако се справим успешно ще покажем колко добре познаваме дадения човек.

Удобството при избора на обувки е на първо място, така че можете да го заведе в магазина и той сам да си избере.

Ръчно изработена вещ

Няма нищо по-хубаво от това да видиш, че някой е отделил специално време и внимание само за да те зарадва. Чрез ръчно изработения подарък ще покажете колко много държите на определена личност и определено ще го зарадвате с нещо, което никой друг няма.

Вечеря

1769496

Пътят към мъжкото сърце винаги минава през стомаха, така че идеята е повече от добра. А ако вие само сте сготвили храната, още по-добре.

Но все пак вечерята може да бъде допълнение към някой от горе посочените подаръци.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ