Какви са проблемите на българските мъже според българските жени

15.06.2016, 18:00

Обиколихме безброй форуми, попитахме и разбрахме

   
 
Какви са проблемите на българските мъже според българските жени

В случай че сте български мъж, не бързайте да се обиждате на жените, а се постарайте да вникнете в нещата, които те казват и защо именно ги казват. Тази статия няма за цел да обобщи българските мъже, а да подчертае един определен масов тип. Ние признаваме, че има много истина в нещата, които ще прочете по-долу.

Обобщено преразказваме и допълваме:

Само не в себе си!

Чужденците могат да се влюбят в жена, могат да се влюбят даже в друг мъж! Но само не в себе си! Българите са напълно наобратно: първо се влюбват в себе си, после в майките си, Родината, пиенето и евентуално в някоя сгодна женица.

Разбира се, за това са виновни жените. Българинът е разлигавен с леко достъпната красота и мусаката. Самовлюбеността на българина не седи на едно място, тя расте, развива се и го погубва.

1728262

Типично по български!

Има нещо много общо между голяма част от българските мъже - икономия, евтина храна, нежелание да плаща за удоволствията си. Не говорим за липсата на пари, а някак вроденото и така българско да се стискаш за всичко. Другото е, че повече изключително трудно се вписват сред нови хора и чужденци.

ПростLOVE

Италианецът може да бъде емоционален като бебе, французинът - коварен и лицемерен, немецът - зъл и скучен, англичанинът - отмъстителен, но простак, без абсолютно всякакъв такт, може да е само българинът.

RESPECT VS. ТИ МЕН УВАЖААШ ЛИ МА

Докато в цивилизованите държави жената е равноправно човешко същество, което има всички потребности по системата на Маслоу, то в България нещата са другояче. Българинът разбира жената като странна химическа бомба с особен механизъм, който (той изобщо не може да разбере защо) гърми всеки път, когато я хване за задника и гръмко кресне за салата с ракия.

1728263

Гражданско ляво

Мъжете по целия свят изневеряват. От Чикаго и назад. Във всяко кътче на планетата рано или късно има изневяра. Пред съблазънта и изкушението всички са равни - и чукчата, и евреинът. Но българинът счита, че изневярата е негово гражданско право, чест и дълг. Най-важното е, че се гордее с него.

1728261

И накрая

Българският мъж не е обречен. Обречени са тези, които не се променят, онези типичните, изостаналите. А всички, които се учат, които четат, разширяват кръгозора си и се интересуват от новото, от вълнуващото - за тях не става дума в тази статия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ