Как се ядосват различните зодии

22.07.2016, 11:00

Можете да познаете кой кога е роден по начина, по който ви се кара

   
 
Как се ядосват различните зодии

Дори и да не вярвате на зодии и техните характеристики, няма как да отречете, че има някакви неща, които съвпадат спрямо деня, в който е роден даден човек, и държанието му. В това число влиза и начинът, по който се ядосваме. Оказва се, че има разилчни видове яд и той се проявява при представителите на различните зодии. Да видим:

Овен (21 март - 19 април)

1751340

Ще го кажем директно - представителите на зодия Овен се държат като бебета. Когато са ядосани, избухват и не мислят за думите, които казват и ефекта, който предизвикват с тях. Никога не прикриват чувствата си и често нараняват вербално другите, за да се почувстват те самите по-добре. Ако някой представител на Овен ви е ядосан, просто си трайте и изчакайте да му мине. Ядът бързо си отива и отстъпва място на разкаянието.

Телец (20 април - 21 май)

1751344

Телците никога не нападат директно. Когато са ядосани, предпочитат пасивно-агресивната тактика. Те ще притихнат и ще започнат да се държат студено. Ще пазят всичко у себе си, докато не им кипне и не избухнат. Когато се карат, Телците използват много ръцете и тялото си - по този начин изразходват насъбраната от яда си енергия. Всъщност е трудно да ядосате човек зодия Телец, защото повечето представители са рационални и не им се занимава със скандали.

Близнаци (22 май - 21 юни)

1751356

Близнаците са най-приказливата зодия, така че не е изненадващо, че когато се ядосат, обичат да викат и да псуват. Добре знаят как да съсипят някого с думи и изобщо не се колебаят да го правят, когато някой ги ядоса. Близнаците си имат и друга страна обаче - хладнокръвна, спокойна и зла. Тогава те използват думи остри като бръснач, с които режат точно там, където боли най-много.

Рак (22 юни - 22 юли)

1751347

Когато представителите на зодия Рак се ядосат, те видимо се нацупват. Ако никой не им обърне внимание, преминават към пасивност. Ако и това не свърши работа, тотално се изолират. Всъщност точно тогава Раците имат нужда да бъдат забелязани, някой да им обърне внимание. Ако никой приятел не покаже загриженост към тях в този период или някой се държи лошо, Раците изпадат в истерия. Причината е, че държат емоциите у себе си, но това не може да продължава вечно и рано или късно излизат на повърхността под формата на сълзи.

Лъв (23 юли - 22 август)

1751358

Когато се ядосат, Лъвовете изпадат в дива ярост. Стават гръмогласни и всеки разбира, че са бесни. Често прибягват към обиди и си го изкарват върху хора, които често са невинни във въпросната ситуация. Уви, Лъвовете рядко се извиняват след като се успокоят, защото са прекалено горделиви и не могат да си позволят да признаят, че са сгрешили.

Дева (23 август - 22 септември)

1751351

Девите не могат да споделят чувствата си много лесно, затова често прикриват емоциите си, докато не им иде да се пръснат от напрежение. Готови са да тряскат врати, да плачат, да крещят и да хвърлят предмети. Проблемът е, че пазят емоциите у себе си, а когато чувствата избият, никой не знае как да реагира на неконтролируемото държане на Девите.

Везни (23 септември - 22 октомври)

1751355

Везните мразят конфликтите и конфронтациите, затова трудно ще ги видите ядосани или поне видимо ядосани. Представителите на тази зодия държат агресията скрита, за да не занимават другите с нея. Когато все пак не успеят да сдържат яда си, те са абсолютно убедени, че са постъпили правилно и са спокойни от реакцията си.

Скорпион (23 октомври - 22 ноември)

1751342

Рядко ще видите ядосан представител на Скорпион, защото те обичат да заключват чувствата си. Но ако все пак ви се случи, гледайте да не сте им пред очите, защото могат да ви съсипят дори само с поглед. Скорпионите умеят силно да нараняват с думи, саркастични са и удрят точно там, където събеседникът им е най-уязвим. Освен това Скорпионите не забравят кой се е отнесъл лошо с тях и често си отмъщават по-късно.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

1751357

Когато представителите на зодия Стрелец се ядосат, те използват думите за свое оръжие. Освен това са склонни да скъсат всякакви отношения с хората под влияние на яда си. Когато някой ги е обидил или наранил, те започват да го игнорират, а понякога дори и да се правят, че не съществува.

Козирог (22 декември - 20 януари)

1751359

Представителите на зодия Козирог се ядосват много лесно, но не го показват често - едва когато вече нямат друг избор. Тогава започват да чупят, да критикуват и да обиждат до момента, в който опонентът им не се откаже сам. Когато са ядосани, Козирозите правят така, че хората около тях да се почувстват ужасно и да искат от цялото си сърце да се извинят. Дори и да няма за какво.

Водолей (21 януари - 18 февруари)

1751352

Когато някой Водолей се ядоса, той обикновено спира да говори на човека, който го е вбесил. Водолеите обичат да се изолират и да размишляват, докато нервите им не се успокоят. Опитват се да игнорират източника на яда им колкото се може по-дълго време. Но ако това не стане, Водолеите преминават на ниво "пощуряване", при което изливат цялата насъбирана чернилка.

Риби (19 февруари - 20 март)

1751346

Рибите трудно се ядосват. Когато това се случи обаче, ядът им никога не се излива върху другите, а напротив - всичко стоварват върху себе си. Когато преживеят нещо, което много ги е ядосало, представителите на Рибите имат нужда от много дълго време за възстановяване.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ