Как да представиш гаджето си пред бандата?

02.08.2018, 18:00

Няколко съвета как да се държиш нормално

   
 
Как да представиш гаджето си пред бандата?

Поздравления! Излъгал си някой да излезе с теб на среща. Флиртувал си безцеремонно пред колегите си, правил си многократни пияни опити в бара, писал си на редица моделки в Instagram и бум - вече имаш среща. Сега е време да я представиш на приятелите си.

Без значение колко много ти се иска да не беше така - първите впечатления са от значение. Ето защо топката до голяма степен е в теб, да се увериш, че приятелката ти ще направи добро първо впечатление, когато я изведеш на бял свят.

Ето и един съвет. Представи я на твоите верни другари, но не я запознавай с тях наведнъж. Веднъж с едните, друг път с другите. Не я води на някое голямо събитие, където горката не няма да е наясно с "вътрешните" ви шегички и всичко, което се случва, и съответно ще изглежда неадекватна. Нека, когато дойде подобен момент, тя вече да се е запознала с по-голямата част от бандата и да не се чувства аутсайдер.

Щом приятелката ти се запознае с поне част от приятелите ти и ти започнеш да я водиш на все по-големи и важни събития, важно е да не я оставяш сама. Очевидно не искаме да те посъветваме да я следваш от стая в стая и да я чакаш пред банята, когато тя е вътре. Дори не е необходимо да участваш във всеки разговор, който провежда тя. Просто не изоставяй партньорката си на парти, на което си я завел, а тя познава основно теб и супер странният ти съквартирант. Най-вече не я оставяй с най-големите особняци и неадекватници в обкръжението ти. 

2083453

Вместо това я питай дали е добре, дали има нужда от нещо. Донеси й питие. Хвърляй й по един поглед. Ако ти се струва притеснена от нещо, намеси се.

Добра идея е да си тръгнете по-рано от обикновено. Независимо дали гаджето ти е интроверт или не, да бъдеш сред непознати в продължение на дълго време хаби много енергия. Тя може да ти намекне нещичко, но също така може би не иска да те злепостави пред другарите. Но и ти не искаш да я злепоставиш нея. Ето защо го направи сякаш твоя идея и си тръгнете преди 4 часа сутринта, както би направил иначе в самотните си пиянски години. 

Не се дръж различно с нея, когато си сред тълпата. Не се и осмелявай да си правиш шегички за нейна сметка, демонстрирайки колко голям гъз можеш да бъдеш пред всички останали. Не споделай неудобни истории, които тя ти е споделила или на които ти си станал свидетел. Никой не те моли да използваш най-лигавите обръщения, на които си способен, когато сте си сами, но но не се и превръщай в грубиянин, само защото твоите приятели гледат. Това ще бъде неудобно за всички.

2083454

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ