Как да минете всички нейни проверки

03.06.2016, 13:30

Жените постоянно ни подлагат на изпитания

   
 
Как да минете всички нейни проверки

Експертът по семейна терапия Сергей Садковски ще ни разкаже за всички хитринки, с които жените се опитват да ни тестват дали ставаме. Ще ни даде и най-правилните начини, по които трябва да реагираме. Ето как да започнете са се държите, когато започнат да ви тестват.

1. Проверка на увереността

След срещата момичето започва да ви отговаря с 1 SMS на всеки ваши 3 и е постоянно заета? Възможно е да сте неуверени и женските инстинкти да са се задействали. Сега тя иска да ви провери дали това е случайно или наистина е лесно да ви изкара извън равновесие. 

Как трябва да реагирате:

Ако няма реални причини да се държи така, спазвайте златното правило - дръжте се точно така, както тя се държи с вас. 

2. Проверка дали сте доминантни

Тя постоянно оспорва всяко ваше мнение? Възможно е да не ѝ се струвате достатъчно доминиращи. Възможно е тя да търси някакъв аналог на бащината фигура. Това често се случва с момичетата от разбити семейства.

Как трябва да реагирате:

Трябва да се държите точно така, както тя иска. Контролирайте я, възпитавайте я и ѝ купувайте неща. Разбира се, ако смятате, че си струва да се забърквате в това. 

3. Проверка дали сте надеждни 

Банката иска спешна вноска, бившият постоянно ѝ звъни и ред други неприятни гадости? Възможно е в един момент да сте показали безразличие към нейните проблеми и сега да ви тества дали си струвате. 

Как трябва да реагирате:

Помогнете ѝ, но поговорете спокойно с нея как е изпаднала в това състояние - как се е стигнало дотук. Така ще ѝ покажете, че наистина ви е грижа. 

4. Проверка дали сте търпеливи

Дошла е да спи при вас, но не иска да правите секс? Възможно е да ви проверява дали искате да сте до нея наистина или ви интересува само едното нещо. 

Как да реагирате:

Влезте в положение, бъдете мил с нея, но все пак отстоявайте своите нужди. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ