Историята за мис Беатрис, един презерватив и един орган

14.12.2016, 15:00

Църковната органистка, пасторът и едно недоразумение...

   
 
Историята за мис Беатрис, един презерватив и един орган

Историята е от началото на миналия век и вече почти 100 години весели хората по света. Днес ще ти я разкажем и на теб, за да се посмееш.

Църковната органистка Беатрис, която била на около 90 години, никога не била женена. Всички се възхищавали на нейната доброта и отзивчивост. Веднъж пасторът влязъл в нейната стая, за да обсъдят празничната служба по случай Коледа. Беатрис го помолила да я изчака във всекидневната и отишла до кухнята да приготви чай.

Докато чакал, пасторът разглеждал стаята и очите му се спрели върху стария масивен орган "Хамонд". С почуда видял симпатично бурканче пълно с вода, а вътре в него нагло плувал презерватив.

Когато Беатрис се върнала с поднос върху, който димял ароматен чай и домашни бисквити, те започнали да обсъждат музиката за службата. Пасторът неистово се опитвал да скрие любопитството си, но не издържал:

– Мис Беатрис, какъв е този предмет, който стои в буркана върху органа ви?

– О, и вие ли го забелязахте. Очарователен е нали? – съвсем спокойно, подхванала разговора органистката.

– Миналият август, докато се разхождах в парка, го намерих до една пейка. Инструкциите от етикета гласяха: да се сложи на органа, да се държи влажен и това ще помогне за предпазване от болести. Аз между другото тази зима нито веднъж не се разболях.

1822043

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ