Истински ли бяха бирите, с които Ледения Стив Остин се наливаше в кеча?

15.12.2016, 19:30

Самият той отговаря

   
 
Истински ли бяха бирите, с които Ледения Стив Остин се наливаше в кеча?

Навярно всеки ще се съгласи, че в днешно време Световната федерация по кеч не струва. Театъра и драмите са прекалено много, а от култовите образи, които обичахме като деца, не са останали много. И все пак, няма как да отречем, че в началото на века кечът беше една мания, без която седмицата на много млади хора се чувстваше непълна. 

А един от главните виновници за тази мания беше любимият тексаски бияч Ледения Стив Остин. Той се харесваше на малки и големи, просто защото беше едно наистина "кораво копеле". А основна част от този негов имидж беше постоянната консумация на бира и то не каква да е консумация, ами направо изливане на кенчета в устата.

В последно време обаче някои фенове в интернет започнаха да спекулират, че всичката тази бира всъщност е била безалкохолна и това е било просто част от неговия образ. Но това са тежки обвинения за Гърмящата змия и той побърза да увери феновете, че бирите са били напълно алкохолни. Даже твърди, че рекордът му за една вечер е 115 кенчета, изпити заедно с други двама коравяги от миналото - Dudley Boyz.

"Много хора ме питат дали това е била истинска бира и на всички казвам едно - всяка вечер бирата беше абсолютно алкохолна. Само един единствен път съм пил безалкохолна и причината беше, че залата, в която беше шоуто, имаше пълна забрана за консумация на алкохол.", разказа Остин в епизод от своето онлайн шоу.

"Безброй пъти съм си тръгвал от ринга със замаяна глава, защото точно преди това съм си излял 6 кенчета в устата. Когато преди това си се бил и стомахът ти е празен, тези бири наистина си действат, повярвайте ми!", добави той.

Ние, разбира се, никога не сме се съмнявали в Стив Остин, но се радваме, че е намерил време да затвори устата на песимистите. Мачкай, Гърмяща змийо! Отваряме си няколко бири за теб!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ