Изненадващо вдъхновяващи цитати от Уили Нелсън

05.05.2016, 10:30

Марихуанестият чичко

   
 
Изненадващо вдъхновяващи цитати от Уили Нелсън

Питайте ни дали слушаме Уили Нелсън. Питайте ни де! Е, не го слушаме! Даже не можем да се сетим кое е най-известното му парче. Обаче този човек толкова е живял, толкова е пътувал и толкова е изпил и изпушил, че няма начин да не е събрал доволно количество мъдрост. Ето част от изказванията му, които, честно казано, искрено ни изненадоха.

1. Докторът ми каза малко да понамаля темпото. Но има повече стари пияници, отколкото стари лекари, така че по-скоро ще си сипя още едно.

2. Много хора изкарват парите си чрез страх и негативност и всеки път, в който вие се "храните" с тези неща, те печелят по всякакъв начин. Няма как да го избегнете напълно, но трябва да сте достатъчно отворени, за да не може тези ла*на да полепват, а само да преминават през вас. Непрекъснато ще ви бомбардират и удрят с негативни неща. Просто ги оставете да преминат, без да се опитвате да ги спирате или да ги блокирате.

3. Жестокостта се ражда от незнанието. Ако човек знаеше какво го очаква, нямаше да наранява никого, защото кавото и да правим, ни се връща обратно с още по-голяма сила.

4. Ние сме еднакви. Никъде по света няма различия. Хората са си хора. Те се смеят, плачат, чувстват, обичат, а музиката е общата сила, която ни събира. Музиката преминава всички граници и влиза директно в душата.

5. Ако сега можеш да бъдеш доволен, значи ще си доволен винаги, защото винаги е сегашният момент.

6. Като пораснем, се мъчим да си починем от безкрайното преследване на смисъл и ред чрез малко уиски и пушене на това, което ни харесва, но мъдростта не е в уискито или цигарата. Мъдростта е в моментите, в които лудостта си отива и си спомняме основните неща.

7. Ако не си луд, значи нещо не ти е наред.

8. Бог те е дарил богато, така че падни на колене и му благодари. Не забравяй хората, които са с по-малко късмет от теб, иначе Бог ще ти срита задника. Бих го направил от негово име, но не мога да съм навсякъде.

9. Не вярвам в придържането към някакви правила. Майната му какво си мислят хората. Бъди какъвто си и бъди щастлив.

10. Ок съм с теб, още преди да те срещна и ще съм ок с теб много след като вече си си отишъл.

11. Никога няма да намериш щастието, докато не спреш да го търсиш.

12. Спомените ни напомнят, че всеки един момент от живота ни, дори най-трагичният, допринася за силата ни. Преминаваме през тях. И оставаме.

13. Знаете ли защо разводите са толкова скъпи? Защото си струват!

14. Хубаво е човек да се променя. Ако промяната ви обърка, няма проблем. Объркването ви кара да мислите. А това е хубаво нещо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ