Изживейте България с първия пътеводител на Peika.bg

31.10.2014, 11:26

Вижте кои са 50-те дестинации, които да посетите през 2015 г.

   
 
Изживейте България с първия пътеводител на Peika.bg

2015 г. ще бъде годината на големите пътешествия и сега ще ви докажем това наше твърдение по най-добрия начин. На 12 ноември от 19 часа в Студио 5 в София сайтът за необикновени пътешественици Peika.bg ще представи първия си пътеводител на България "50 места, които да посетите в България през 2015 г."

Преди да тръгне по широкия свят, човек трябва да познава собствената си страна. Толкова добре да я познава, че да знае перфектно къде в България могат да се видят лешояди. Или къде се намира най-голямата пейка в страната, на която възрастните се превръщат в лилипути. Или къде само на 60 км. от София има невероятна църква, изсечена в скалите на десетки метри над река Нишава.

Първият пътеводител на Peika.bg ще ви предизвика с 50 идеи за различни дестинации из нашата родина. Някои от тях са малко познати, други - съвсем забравени. От планински върхове, през необикновени плажове и пътешествия в ритъма на рока до разходка по улични камъни на няколко хиляди години, неочаквани музеи, пещери, гробници, дървета с история, легендарни мостове и, няма как, страхотни пейки - такива пътешествия ви очакват в "50 места, които да посетите в България през 2015 г."

Повтаряме: 12 ноември, 19 часа, Студио 5 в София. Ще бъдете едни от първите, които ще разберат кои ще са най-привлекателните туристически дестинации в България за следващата година, а също така ще можете да споделите интересни истории, идеи и мъдри пътуващи мисли с всички гости и с екипа на Peika.bg. Ще се насладите и на страхотните мацки от КвартетЪТ, които ще ви потопят в магията на струнните инструменти.

Екипът на Div.bg ще бъде там. Елате и вие!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ