Извинителна бележка за мъже

25.11.2011, 09:02

   
 
Извинителна бележка за мъже

Момчета, тази вечер спокойно можете да повилнеете с приятели по барове и дискотеки. Не само защото е петък. Всъщност можете да го направите и в събота или в който ден от седмицата искате. Защото открихме универсалното средство за омилостивяване на благоверната (освен парите и бижутата, които действат безотказно). Не че ще се разминете без последните, но все пак, можете заедно с тях, в знак на уважение, да поднасяте на жена си и извинителна бележка.

Изобщо не е шега. Такива са съществували някъде през миналия век (както се чете от самата бележка). Ние я изровихме от аналите на интернет необята, за да ви я дадем, пък вие разпечатвайте, разпечатвайте и връчвайте на съпругата. Преди това обаче не забравяйте да я попълните, както си му е редът, за да не ядосате жената. И обезателно поправете датата. Защото ако не сте се вясвали при съпругата си си от 198и-някоя година при нея, едва ли една бележка би ви спасила.

Имайте предвид, че това средство може да ви отърве кожата за най-много няколко часа (до едно денонощие) отсъствие от дома, като единственият начин, по който може да подейства на съпругата или приятелката ви е – като я разсмее.

И за да не помислите, че ви поощряваме да направите неща, които ние не бихме направили, веднага ви цитираме какво гласеше бележката на един наш колега до съпругата му:

Здравото семейство изисква ВЗАИМНО ДОВЕРИЕ (никаква редакция на този лозунг, той звучи гордо)

УВАЖАЕМА СЪПРУГО,

Настоящата оправдателна бележка се дава на

Петър Сарафов

Ваш верен съпруг, в уверение на това, че същият е бил от 22:15 часа на 23.11. до 04:38 часа (по спомени на старшия) в компания с честни и почтени мъже и не се е занимавал с деяния (като пиянство, зяпане на мадами, посещения в стриптийз бар, участие в бой и други подобни), които биха накърнили семейната Ви чест.

гр. (с) София 198_ г. (поправете веднага на 2011 г.)

от групата:

1. Недялко Ковачев

2. Теодор Деянов

3. Иван Савков

4. Кристиян Чакъров

5. Константин Симидчийски

6. Красимир Киров

Старши на групата – Георги Тотев

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 5
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 07.12.2011 | 22:07
5 То остана и такива бележки да получавами хи-хи-хи
от Не е посочен | 03.12.2011 | 11:40
4 Аналите на интернет необята? Ама вие сериозно ли ?:)
от Не е посочен | 27.11.2011 | 10:26
3 Какво може да се добави... хубави спомени от веселяшки събирания, като съботни срещи на моторжиите /сега дето ги наричат рокери/, неделни сбирки на радиолюбители, рожденни вечери само по мъжки и всякакви импровизации на тема - повод за почерпка. Да не отварям дума за великия празник на Св.Трифон. Радвам се момчета, че някой се е сетил да публикува тази извинителна бележка.
от Не е посочен | 25.11.2011 | 12:52
2 аз ако се изтърся сутринта с такава най-много някоя точилка да изям :/
от Не е посочен | 25.11.2011 | 12:01
1 Мога да ви уверя, че наистина действа безотказно и разсмива (надявам се) и най-злата съпруга. Аз лично получих подобна бележка от приятелите на съпруга ми, преди около 20-на години, в началото на нашия брак и много се смях и забавлявах. И до ден днешен го разказвам този случай на начинаещите съпруги, но не знаех, че такова нещо действително съществува в този вариант.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ