Защо тя се смее на шегите ви

Науката отговори на един от вечните въпроси

   
 
Защо тя се смее на шегите ви

Работата ни, донякъде, е свързана с това да пускаме мостове между мъжете и жените и да ви помагаме да се разбирате по-лесно с противоположния пол. За това често се ровим в женските форуми и сред списъците за "идеалния мъж" в топ 5 попада: "Да има чувство за хумор".

Милите дами имат много поздрави от нас, защото учените от Университета в Лондон са се занимавали едно десетилетие върху проблема с чувството за хумор. Според тяхното научно изследване, публикувано в списанието "Напреднала наука за кората на човешкия мозък", жените възприемат за смешни по-привлекателните мъже.

Какво ще рече това.

Жената, която е физически привлечена от един мъж, започва буквално да се забавлява на всяка една негова приказка, колкото и нескопосана да е тя. Има и друго - смехът над нескопосаните лафчета е начинът, по който тя засвидетелства интереса си.

Пример: ако имате тяло на бог и лице на икона, жената ще реагира на смешките ви, дори да не са особено креативни. Но, ако имате лицето на Уди Алън и хумора на Уди Алън, пак ще ви е невероятно трудно да се уредите. Сега може да попитате как Уди Алън се урежда - той е богат.

Всъщност това изобщо не е толкова зле. Хуморът е далеч по-сложна материя от големите бицепси. Искаме да кажем, че във фитнеса винаги можете да се напомпате, но да започнете да се шегувате правилно, няма да ви се получи лесно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ