Запознайте се с новия Спайдър-мен

22.07.2011, 14:44

   
 
Запознайте се с новия Спайдър-мен

"Невероятният Спайдър-мен" ще се появи по кината чак през 2012 г., но вече може да бъде видян официалният тийзър на филма. От него не научаваме много за представянето на новия актьор - Андрю Гарфилд, но пък се убеждаваме, че в който и филм да се появи, Ема Стоун все си е готина.

И така, новият филм за Човека-паяк отново ще ни разкаже познатата история - от ранно детство, през съдбоносното ухапване от паяка, до всичко останало, което носят новите свръхумения на Питър Паркър. В тийзъра, който можете да видите в края на текста, става ясно, че 3D ефектите ще залегнат сериозно в самото движение на Спайдър-мен. Обръщането на гледната точка и нестабилността на камерата ще са осезаеми за зрителите, особено в IMAX зала.

Режисьор на поредния филм за Човека-паяк е Марк Уеб, чието най-известно произведение досега е романтичната комедия "(500) мига от любовта" (2009). Оттогава до днес Уеб работи в телевизията, затова ще е интересно да се види подходът му към триизмерното кино. Премиерата на "Невероятният Спайдър-мен" у нас е насрочена за 6 юли догодина.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ