За какво си говорят мъжете

09.02.2019, 14:00

Навлезте в софистицирания свят на мъжките разговори

   
 
За какво си говорят мъжете

1. Говорят за задници.

Не се самозалъгвайте, дами, мъжете винаги гледат задниците. Дори мъжете, които се фокусират предимно в областта на деколтето, се заглеждат, случайно да не изпуснат нещо. С други думи, непростимо е един мъжки разговор да мине без подобна калоритна тема.  

2. Говорят как ще забият момичето на съседната маса.

Мъжете ще посочат групата хубави момичета, които пият водка със сода в ъгъла и уверено ще заявят, че съвсем спокойно могат да си тръгнат с най-секси представителката от тях. Да, без никакъв проблем ще се случи... само да поискат. И докато се надъхват, ще си поръчат още една бира, и още една бира, и така, докато не си тръгнат на зиг заг сами към дома. 

2074265

3. Говорят за работата си.

Освен ако не си Джордж Клуни или Тим Дънкан, сто процента има какво лошо да кажеш за работата си.

4. Говорят за момичета, с които биха спали.

Известни жени, момичета от гимназията, пощальонката и дори братовчедката, която, ако не ти беше роднина... Абе, общо взето всеки мъж си има най-малко по една мацка на ум, с която иска да прави секс в даден момент, а тези мисли, бъдете сигурни, ще бъдат споделени с пичовете. 

2074267

5. Говорят за жените си.

Ако има нещо, което мъж би искал от жена си, но тя му отказва, сто процента ще се превърна в тема на разговор пред приятелите му. За някои типажи Свещения граал на всички разговори е аналният секс.

6. Говорят за великите махмурлуци.

Спор няма! Колкото по-силен е махмурлукът, колкото повече се кълнеш, че това никога повече не трябва да се повтаря, толкова по-здрава е била вечерта. Това е божият начин да ти бъде казано, че снощи си е струвало.

2074261

7. Говорят за най-добрата орална любов, която са получили.

Легенди се разказват на тази тема от векове. Разбира се, тук можем да включим като цяло онези злощастни и най-вероятно останали напълно недоволни девойки, с които сме спали. 

8. Говорят за приятелите си, които не пият.

Ако има такъв в компанията и ако това е негово собствено желание, а не наложено от обстоятелствата, горко му и тежко му. Тази вечер бъзиците ще са за негова сметка.

2074266

9. Говорят за това колко са били пияни някога.

Класика. Перфектният начин да поддържаш безупречна комуникация с пичовете е да им разкажеш за онази вечер, когато си си махнал главата. Тогава винаги някой ще каже, че няма как да си бил чак толкова пиян, щом можеш да я разкажеш. Друг ще се намеси със собствената си история и как твоята нищо не е. Докато се усетиш, ще са минали два-три часа в сладки приказки и биене по гърдите. 

10. Говорят за видео игри.

Защото всички ги играят и защото са супер! 

2074263

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ