Добре дошли в кошмара на Алис Купър

05.08.2011, 13:56

   
 
Добре дошли в кошмара на Алис Купър

Още e твърде рано за Halloween, но Алис Купър определено не е на същото мнение. Намислил е да си построи атракционен парк в Лос Анджелис, където да е един вечен Halloween или по-скоро атракцион, в който посетителите да могат да потънат в неговите кошмари. В това няма нищо толкова необичайно ако познаваме Алис Купър – да, онзи, който умира по няколко пъти на сцената, пресъздавайки картини на различни начини за жестоки убийства. Дори не сме забравили една много забавна новина от миналата година, когато рокаджията си загуби кръвта на летището, пътувайки за Англия. Няма нищо страшно. Кръвта беше фалшива, част от декора за концертите му, заедно с останалите странни предмети като черепи, скелети, вериги, въжета и какво ли още не.

Един от поводите за основаването на бъдещия атракцион, който Алис Купър ще осъществи със съдействието не на друг, а на самите Universal Studios, е и излизането на новия му албум "Welcome 2 My Nightmare" на 17 октомври, който е продължение на хитовия му албум от 1975 г. - "Welcome To My Nightmare".

Атракционът ще бъде част от празненствата по случай Halloween и ще приема посетители от 23 септември до 31 октомври. Обещава да бъде наистина страшно място с гилотини, паяци, електрически стол, вериги, змии и каквото още можете и не можете да си представите. Spooky, a?  

Ако искате да добиете още по-добра представа какво ще представлява това чудо, гледайте видеото със самия Алис Купър:




   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ