Деца си мислят, че ще пият сокче, но с ужас разбират, че всъщност е кафе

25.11.2016, 09:00

Магията на кафето не може да бъде разбрана в детска възраст

   
 
Деца си мислят, че ще пият сокче, но с ужас разбират, че всъщност е кафе

Съвсем нормално е децата да искат да приличат на родителите си. Да се обличат като тях, да ядат и пият нещата, които те ядат и пият и т.н. Момиченцата си слагат червилото и токчетата на мама, а пък момченцата се правят, че се бръснат с електрическата бръсначка на тате.

Изобщо, желанието да подражава на своите родителите идва абсолютно натурално на всяко дете. Но в повечето случаи, когато родителите позволят на малките да опитат нещо, което по принцип не трябва да опитват, те много бързо разбират, че то всъщност изобщо не им харесва. 

И тъкмо такъв експеримент можем да видим във клипчето долу, което е дело на Youtube канала WatchCut Video. То е част от поредицата "American Kids Try...", в която малки деца опитват най-различни неща. В този епизод те опитват разнообразни кафета от целия свят.

Доверчивите дечурлига опитват всяка една напитка, дори и след като усещат, че им се дава само кафе. Излишно е да казваме, че нито едно не им харесва, но видеото определено си заслужава, защото реакциите им са безценни! Вижте ги:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ