Две чаши от това кафе могат да ви убият

02.12.2016, 09:00

За любителите на екстремните преживявания и ускореното сърцебиене

   
 
Две чаши от това кафе могат да ви убият

Австралийската верига Viscous Coffee предлага най-мощното кафе в света. То носи гръмкото име "Asskicker" и ефектът от него не отшумява в продължение на 18 часа. Тайната му се крие в огромното количество кофеин - една чаша съдържа 5 грама, което е около 12 пъти повече от препоръчителния дневен лимит от 400 мг.

Това го прави и изключително опасно. Две чаши от "Asskicker" са напълно достатъчни да убият здрав човек. Идеята е напитката да се консумира в продължение на 3-4 часа, а не да се изпие на 4 глътки с цигарата, както много хора обичат да правят. 

1815603

Въпреки това, собственикът на Viscous Coffee Стив Бенингтън твърди, че супер силното кафе е изключително популярно. "Някои хора пият "Asskicker" всеки ден и изглежда наистина им харесва. Много други пък си го купуват просто от любопитство.", казва той пред The Advertiser.

Ние, като големи любители на кафето, определено бихме пробвали този трепач. Но тъй като той все още е достъпен единствено в Австралия, можем само да пожелаем на господин Бенингтън веригата му да пожъне голям успех и да достигне до нас. Един "Asskicker" в петък със сигурност би бил добре дошъл за много българи!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ