Да се превърнеш в Дявола по собствено желание

21.10.2014, 13:27

Адски модификации за цял живот

   
 
Да се превърнеш в Дявола по собствено желание

Предполагаме, че интервютата за работа не са особено приятно изживяване за Каим Мортис, макар че най-вероятно изобщо не ходи по такива. И не, не си мислете, че носи маска. Той просто така си изглежда. Наричат го Дяволския човек от Колумбия, а отличителните му знаци са много - татуирани очни ябълки, множество импланти под формата на рога и адски, адски много пиърсинги. Подозираме, че с този си вид Каим изобщо не мисли как да се маскира за Хелоуин, а просто се държи нормално.

1416959

42-годишният Мортис прекарва последните 11 години от живота си в боди модификации. Освен татуирането на очите и имплантирането на рога и други форми в главата, едно от последните нововъведения е пиърсинг-рог, който стърчи от челото му.

1416967

В резултат на процедурите, на които се подлага Каим, католическото му семейство се отрича от него и го прогонва от дома му, принуждавайки го да се премести от Колумбия в Мексико, където хората по-лесно го приемат такъв, какъвто е избрал да бъде. "Когато ме видят за първи път, всички са шокирани и впечатлени.", казва Каим. "Първото нещо, което ме питат, е дали ме боли и кой ми го е причинил. Една от основните причини да променям по този начин тялото си беше това, че исках да съм различен в сравнение с всеки един човек в света. Културата на боди модификациите се развива от години. Това не е просто мода, а постоянно явление, с което хората трябва да започнат да свикват."

1416970

Точно както Каим Мортис, много хора искат да се отличат от тълпата и той им помага да си намерят работа и приятели. Дяволският мъж от Колумбия ще дебютира като диджей в нощта на Хелоуин, защото винаги е искал да изразява себе си чрез музика.

1416961

1416962

1416963

1416960

1416964

1416971

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ