Да здравствует Радев: Какви новости ще има във въоражението на българската армия

Вуду кукли, гей-менекени и още

   
 
Да здравствует Радев: Какви новости ще има във въоражението на българската армия

Кореспонденти на "Комсомолски комсомолец" в колаборация с агенти на ДИВ успяха да присъстват на закупуването на военна техника от Министерството на отбраната. Те успяха да видя "с очи", какво новият президент готви във въоръжението на армията... след седмица... толкова имаме.

Ех, да можеха учителите и лекарите да видят, за какво са отишли парите за повишаване на заплатите им – щяха да се гордеят! За жалост болшинството от оръжията все още си остават секретни, за това ще им се наложи да се гордеят безпредметно.

Репортаж от мястото:

Първо отидохме директно към мястото на сделката, от къде се чуваха взривове, артилерийска стрелба и бомби. Обаче се объркахме. Това не беше мястото на сделката, а хале дадено под наем за циганска сватба. Гостите от близкото поделение, впрочем, наистина бяха въоръжени и стреляха на посоки.

Отправихме се към следващото хале. Според информацията Радев ще закупи 12 хиляди манекена за тестове на снайпери и обучение на снайперисти. С цел толерантност президентът обяви: "Ще купим жълти, черни и кафяви манекени, даже пара гей-манекени, вегани и вегетарианци!". 

За новите цели на армията също така ще бъдат закупени разнообразни талисмани, вуду кукли и кокоши крака. Ще бъде поръчан нов революционен швейцарки нож за пехотата – от съображения за сигурност, всички режещи и остри предмети от него ще бъдат премахнати.

Ще бъде обучен и нов персонал за преговори с бежанците, за повече човечност и толерантност екипът ще трябва да изглежда по устав – с мустачки като на Чарли Чаплин.

Драматически изтребител със система наши-ваши, специално за пристрастията на генерал Радев, той ще определя врага спрямо облагите от Крим.

И гвоздеят: свръхсекретен танк Т95-75БТМ – толкова секретен, че даже не го показаха на репортерите. Всъщност танкът е толкова секретен, че се води само на документи. Тайни кореспонденти успяха да открият, че е най-якият танк от  World of Tanks.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ