Грандиозни планове по благоустройството на София!

Новото правителство предприема, когато всички други не предприемат

   
 
Грандиозни планове по благоустройството на София!

Новият кабинет е факт и всичко започва на старо. Наши тайни кореспонденти успяха да се доберат до несъществуващ план, който е на път да стане съществуващ, ако депутатите започнат работа по "румънски модел". Ето какво се случва за благоустройството на София.

Ще бъдат разлепени патриотични празнични плакати и украшения, които няма да бъдат сваляни през цялата година, защото ще подхождат за всеки празник. Например: тиквен фенер във формата на Волен Сидеров и малки бутилчици с ракия с подписа на Красимир Каракачанов. Така веднъж за винаги ще се предаде по-празничен облик на града.

***

На мястото на Статуята на София ще бъде поставена такава на Цецка Цачева по комбинезон, меч и везни. Така хората ще се чувстват по близо до властта, а съдебната реформа може и да мине.

***

Във всеки парк ще се поставят еко бутки за евтини презервативи, които ще се казват "Марешки". Рекламният лозунг ще гласи: "Следващите 4 години нямаме пари за майки, а и не смятаме да изпълняваме социалните платформи!".

***

Мостът на влюбените на НДК изцяло се реформира. Там ще се приветстват самоубийците, които са се разорили малко преди пенсия. Според новото правителство, това си е с един куршум два заека: по-малко бедни, по-малко пенсионери.

***

Ще се въведе практика осъдените да се завързват на пилоните пред НДК. Така ще се привлекат не само хората, които искат да се снимат с тях, но и адвокати, кореспонденти и навлеци от други градове. Ще се подобри туризмът.

***

С цел да се създаде любов към правителството всички скейт рампи ще бъдат облепени с различни герои на политическия живот в страната.

***

В тоалетните ще бъдат поставени писоари във формата на глави на заслужилите министри, чиято реформа не е минала.

***

В градските градини ще бъдат поставени не цветя, а зеленчуци. Така например, ще се премахне нуждата от градинари, които и без това няма, а пенсионерите ще се грижат за градините.

***

Еко тоалетните се заместват с изкопани такива. Причините са, че и без това ще са по-чисти, поне да бъдат и по-трайни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ