Голям шлем в удрянето на топки

20.09.2016, 21:00

Да, същите топки...

   
 
Голям шлем в удрянето на топки

Канадският каскадьор Саймън Кристофър поддържа youtube канал, изобилстващ от болезнени клипове с него в главната роля. Всички те показват неща, които със сигурност не бихте си и помислили да направите, но той ги прави и то без никакво притеснение. 

В това ново видео, Саймън явно е в настроение за спорт, защото е извадил старата бейзболна бухалка за малко забава с приятели. Правилата на "Големия шлем по удряне на топки" са много прости - гумена топка е вързана с въже за стълб и един от приятелите на канадеца я удря с бухалката, докато той (или по-точно най-ценното му) седи от другата страна и очаква да поеме удара.

"Тайлър ще я удари, а топките ми ще я хванат", са думите му преди първия от общо три опита. И трите са успешни, но явно Кристофър е перфекционист, защото иска да разпредели болката от двете страни - нещо, което явно не става при първите два удара. При третият обаче на помощ му идва малко столче, на което да си качи крака и да изглежда като Капитан Морган. Тогава вече резултатът е перфектен.

Вижте клипа и се посмейте малко за сметка на Саймън, а ако решите, може да последвате канала му, защото със сигурност ще има още много простотии в бъдеще.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ