Вода на Марс – как реагира българинът

Най-идиотските коментари по повод историческото откритие

   
 
Вода на Марс – как реагира българинът

Еврика, брат (или Америка, баце)! Фактите са си факти – ИМА ВОДА НА МАРС! Преди едно 65 години Рей Бредбъри пише "Марсиански хроники" и, уви, ще излезе истина. И докато политиците в цял свят мъдрят едни глупости, войните продължават, а българската патриаршия може с два ролекса и "Линкълн", но не може с бежанци, учените отново доказаха (това трябва да им се признае), че науката е нещо много по–различно от ежедневните тъпизми.

Не че българите много ни грее тая работа. То... водата в столицата спира когато си иска, сиреч я няма, какво ни пука, че са намерили две локви солена вода на Марс... даже не става за пиене. В България още се вълнуваме от дребните удоволствия и големите терзания – откъде да изкарам пари, как да се нахраня, как да си платя водата...

Още нещо, за което да се замислиш: как ли ще се казва марсианският ВИК и ще се добере ли Топлофикация до бъдещите колонии на най-мъжката планета? Каквото и да е развитието по въпроса, със сигурност ще има Coca-Cola или с други думи - сметки и суров капитализъм.

Чакаме и църквата да излезе със свое си становище: за колко дни Бог е сътворил Марс, колко ще струва индулгенцията и кой ще пише свещената марсианска хроника?

На нас обаче не ни е работа да те натъжаваме и докато чакаш в края на месеца ВИК да те зашие с още една сметка или да ти върже тръбите, сме ти приготвили едни от най-озадачаващите коментари на българи по повод революционното откритие.

1574155

Запазваме оригиналния правопис на публикациите!

naskotop: "Глупости - засега са открили само неизползван водомер ;)"

jordani: "И ракия ще намерят... И първак!"

batangel: "поне марсианките ще са къпани"

Rimotev: "Как ми се допи извънземна вода, какъв вкус ли има марсианската вода?"

plamen7: "Отдавна е известно, че на Марс има канали, но щом има и вода, явно и марсианците имат ВиК.

... остава да открият и първия водомер"

ackoleff: "Както винаги НАСА закъсня. ЦРУ откриха Марсианската пролет и сега ще изнасят демокрация по американски. Търсят по евтин вариант с какво да доставят - руски или китайски космичски кораби."

Мартин9: "НАСА са само едни спекуланти - колкото отидоха до Луната, толкова са открили "течаща" вода на Марс..."

santana: "Вода на Марс- Алелуя, а нефт, злато... има ли?- амин"

kirilad: я па ти - какво има да ги очакваме? - малко ли ни е този...организъм, който казваше, че го бивало да копа на семейната нива с картофи, пък не копа там?....Бе ай сиктир от микроорганизми!!!"

mmsh: "Колко избрасни кмета ще има Атака на края на месеца - май както днес нито един дори и в село Горно Нанагорнище !!!"

MiraBirra: "До тук ли ни стига културата. Темата се отнася за едно значимо научно откритие, далеч извън земните предели, а вие продължавате все да се риете в калта и другите там неща на родната действителност. И това не се отнася само за тази тема. В живота има и приятни и красиви неща, но вие завряни във вашите битовизми никога не ще съумеете да ги забележите и да им се радвате. Политиката е важно нещо, но дрънканиците срещу правителството не ни правят по-щастлив живота. За това поне за малко отместете поглед от помията в която толкова ви харесва да чоплите и погледнете към небето."

thunderbird: "Сега е време да пратим там макака и червеногъзите тролове от американското посолство"

Сърчук: "Аз пък съм сигурен, че Путин ще построи чешма на откритата течаща вода от НАСА. Ей, няма новина в която да не се изсере някой."

nikonto: "точно бог търсят на марс-ако има живот на марс , значи има навсякъде и бог няма, ако няма живот на марс особено сега с водата, значи има бог и той ни е направил този рай наречен земя и най вероятно сме сами"

Т. Панаров: ""НАСА откри доказателства за течаща вода на Марс!" обаче руснаците още не са открили топлата вода!"

petzel: "НАСА откри доказателства за течаща вода на Марс Ебреееее НАСА открила течаща вода ...абе щой пие вода у днешно време бре умници ,да беете открили казаню на Марс ...нема начин некой да не вари убавата огнена водица

Има и още, но ще ти спестим...

1574152

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ