Вижте се що за кретен сте според зодията

06.08.2014, 17:15

5-те най-ужасни мъжки зодии, застрашени от куршум в гърба

   
 
Вижте се що за кретен сте според зодията

Внимание! Тази статия съдържа само 5 зодии. Останалите са свободни.

Изведнъж се оказа, че мъжете, колкото и да сме ербап, също сме имали зодии, и не само това, ами сме притежавали и ужасни характери и околните ни се изнервяли. Ти да видиш!

За да проверим до колко е вярно всичко това се обадихме на телефонния номер (звезда, звезда, звезда - ***) за да се допитаме до звездите. Половината от тях бяха паднали, след като се подхлъзнали на разлято мляко по млечния път, други категорично отказаха да дават интервю, но ето че Полярната звезда, като стожер на северното полукълбо се съгласи да ни разясни казуса с изнервящите мъжки зодии. 

Според нея, стресообразуващите зодии са 5 /словом: пет/ и лошата им слава се дължи най-вече на трудния характер, който те обладават. Обяснението е следното:

1356534

Скорпион

Оказва се, че мъжете скорпиони са явни фетишисти с влечение към садизма и деспотичното поведение, което проявяват към околните. Без значение дали слушат баладите на Скорпионс, представителите на тази зодия са на върха на труднохарактерната верига, като не проявяват милост към никого! Те не отстъпват нито за миг и за тази цел пръскат огън и жупел към околните, а ако участват във войната във Виетнам дори прибягват до употребата на напалм! Според астролозите (онези особени индивиди, които ходят до лозето си с астрата) мъжете скорпиони могат да нанесат емоционални щети за цял живот на познатите си, което ги прави изключително търсена таргет група, за работа в тайните затвори на ЦРУ, където им се предоставя възможността да мъчат араби на воля.

1356538

Овен

Овените са следващата низвергната зодия, която е трън в очите на околните само защото си позволява да проявява егоизъм към всичко и всички. Това е странно, но все пак обяснява защо точно Карл Маркс е бащата на комунизма - роден е през май. Съществуват данни, според които, сериозен процент от пациентите с прободни  рани в "Пирогов" са в резултат от наръгване с овнешки рога, защото те вървят с кератиновите си израстъци напред. По документи овните са безгрешни и съответно нямат датчици за отчитането на подобно деяние, което кара някои индивиди да ги смятат за себични копелета с афинитет към сръдните и импулсивните постъпки.

1356526

Телец

В черния списък на неприятните зодии попадат още едни образци на рогатите - телците. Те попадат там по обвинение в независимост, несъобразяване с чуждото мнение и инат. Половинките на телците (да не се бърка с теляци), пък се оплакват от продължителна суша от интимен характер, породена от факта, че тез хубостници, видите ли, били големи работохолици и не се качвали на кобилките си.

1356525

Риби

Рибите, тези хлъзгави създания, попадат в списъка защото според познаващите ги, са големи скръндзи и не дават пари за половинките си (което е разбираемо - къде ти пари у една риба?). Носят се слухове, които замесват рибите в дребнави схеми от битов характер, и расова проява на мнителност. Много следователи са риби, по същата логика, според която смъртността сред хората употребяващи краставици е 100 %. Много жени биват наранявани от категоричността в чувствата на рибите спрямо тях, на принципа "или-или", което е причина много дами с разбити сърца да копнеят за филе от акула...

1356535

Стрелец

Последните заподозрени в образуването на нервни разстройства у околните хора са стрелците, познати още като авджиите. Стрелците ги обвиняват в това, че вятър ги вее на бял кон, макар още от древността да се знае, че ловците яздят коне. Свободолюбивият им дух ги кара да обикалят из вечните ловни полета, докато вкъщи ги чакат жена на легло, дете на гърне и старец на системи. Това действа обидно за всеки един от изброените индивиди, но стрелецът няма време защото ловува... Друг недостатък, според потърпевшите е бруталната откровеност на стрелците, която като снаряд от гаубица отнася по-лабилните контактуващи (макар стрелците да са стрелци за да стрелят). 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 06.08.2014 | 18:54
1 Не разбрах??? КОЗИРОГ или ТЕЛЕЦ е едната от зодиите???
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ