ВИДЕО: Официална премиера - "Mein Land" на Rammstein

11.11.2011, 13:50

   
 
ВИДЕО: Официална премиера - "Mein Land" на Rammstein

Кой каза, че на 11.11.2011 г. няма да се случи нищо запомнящо се? Който и да е, да се самонакаже, защото точно днес, в уж изключително апокалиптичния ден, трябваше да се сбъдне обещанието на Rammstein да пуснат клипа към последната си песен "Mein Land". И обещанието е изпълнено!

Видеото към песента е неочаквано шарено, в суинг стил, непривичен за немската група. През 1964 г.Тил Линдеман и компания са по цветни шорти и хавайски ризки, свирят на инструменти, усмихнати като никога. Тил е спасител, който тича с развяващ се буй по маниера на Мич Бюкянън от "Спасители на плажа". През цялото време наоколо танцуват весели девойки. По-голямата част от клипа е изпълнена именно с този суинг Rammstein свят, но в края немската група влиза в истинското си амплоа, а именно на мрачни, обградени от огън и фатални жени музиканти. Предупреждаваме, че в края на клипа има голи жени, но това едва ли е нещо изненадващо във видео към песен на Rammstein.

Искаме да благодарим на групата, че изпълни обещанието си и че видеото към "Mein land" е така брутално идиотско. Чакаме и The Best албума, който излиза на 28 ноември. А сега - ВИДЕОТО!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ