ВИДЕО: Мистър Бийн във Формула 1

02.11.2011, 13:20

   
 
ВИДЕО: Мистър Бийн във Формула 1

Знаменитостите в падока на Формула 1 не са нещо ново. Често гости на даден пилот или отбор са световноизвестни музикални изпълнители, актьори или бизнесмени. Аз лично съм голям фен на стотиците манекенки и моделки, които налитат на Формула 1 като мухи на... мед. За съжаление те попадат толкова често в обективите на камерите, че чак омръзват.

Истинските звезди рядко са интересни за операторите по пистите. Този уикенд обаче на трасето "Buddh International Circuit", където се проведе първия старт от Ф1 в историята на Индия, един наш стар познайник привлече вниманието на целия свят с реакците си спрямо състезанието.

Роуън Аткинсън е до болка от смях познат на всички любители на качествената филмова комедия или поне неговият най-популярен персонаж Мистър Бийн е звезда от световна величина. В неделя самият комик бе на гости в бокса на тима на МакЛарън, откъдето наблюдаваше надпреварата. В разгара на състезанието пилотът на МакЛарън Люис Хамилтън се сблъска с колегата си от Ферари Фелипе Маса. Този инцидент предизвика бурни реакции по цялата писта, но едва ли някой фен е направил по-искрена и изразителна гримаса от любимия ни Мистър Бийн. Ако не ми вярвате, вижте видеото.

Аз лично се смях като побъркан докато гледах състезанието в неделя и съм сигурен, че тези от вас, които са пропуснали нечовешката гримаса на Мистър Бийн, вече са наваксали и ще се съгласят с по-горното ми твърдение. Самият Аткинсън е голям фен на автомобилите и на моторния спорт. Любимият му личен автомобил е McLaren F1, а през юли тази година, зад волана на Kia C'eed, актьорът постави най-добро време в класацията на Top Gear - "Звезда зад волана на кола на достъпна цена". Трудно е да вземеш Мистър Бийн на сериозно, но при тези доводи нямам друг избор.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ