ВИДЕО: В Африка антилопите ловуват вас

14.10.2011, 09:45

Бъдете внимателни

   
 
ВИДЕО: В Африка антилопите ловуват вас

Вероятно сте гледали този клип. Предполагаме, че шансът да сте един от близо 7 милиона потребители, които са видели видеото само за три дни, е огромен. Дори и да е така, вероятно и вие, точно като нас, не спирате да го пускате отново и отново, защото просто е брутално.

Както си личи по заглавието, във видеото има голяма, здрава, мускулеста антилопа. Тя е лоша, тича бързо, скача нависоко - същински африкански атлет. И определено не се кефи на пришълците, които въртят педали в неговата савана и му мачкат тревичката с гадните си колела. И ние да бяхме антилопи, и ние щяхме да им скочим.

Така, идиотското в случая е, че жертвата на дивото животно - колоездачът от отбора на Jeep South Africa, вижда предварително, че антилопата се е засилила към него, но явно нищо не може да направи, за да я спре. Лошото е, че и колоездачът след него също вижда какво се случва, но реакция отново не може да последва. Най-якото е, че ние само чуваме, че нещо необичайно предстои, а последвалата картинка е като от филм по Animal Planet. И все пак, целият този сакатлък си има някаква поука - носете каска! Независимо дали се движите по българските улици или в африканската джунгла, каската може да ви спаси живота!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 14.10.2011 | 15:10
1 Анкетата в дясно ми беше по забавна от клипа :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ