В търсене на най-странната банда в света, част VII

19.06.2018, 11:00

След слушане на тази банда, ще ви се преиска да си забиете отверка в ушите

   
 
В търсене на най-странната банда в света, част VII

До този момент ви предоставяхме на вниманието доста приятни банди. Сега обаче е време да поемем рязък завой наобратно и да ви представим Brokencyde: нещо, което може да се окаже по-скапана музикална формация и от Nickelback. По дяволите, дори Stalaggh/Gulaggh звучат като райски хор в сравнение с тези недоразумения на природата, а GG Allin вече ни се струва добра и предпочитана гледка. 

Музиката на Brokencyde е някаква помия от клубен рап и screamo вокали. От групата са решили да наричат стила си "crunkcore", но "неоригинален-боклук-core" им отива повече. Честно казано, гледайки им клиповете, някои неща изглеждат толкова случайни и бутафорни, че няма как да не се замислим дали всъщност момчетата от Brokencyde не са поредните интернет тролове. В днешни дни границите са прекалено размити, за да имаш твърдо мнение по въпроса кой се бъзика, кой си е изпържил мозъка на метаамфетамини и кой е просто дисфункционален по рождение.

Понеже въпросът изисква да въвлечем специалисти и да се нагърбим с научна методология, нещо с което не ни се губи време с оглед на тези клоуни, ще оставим преценката на вас самите.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ