Бира на пейка и отвъд

27.07.2012, 16:48

   
 
Бира на пейка и отвъд

Летни нощи и дни - пие ти се бира, нали? Това прозвуча почти музикално и с неподражаем дъх на лятна романтика и хмел. Определено т. нар. пейкинг или забавления на и около пейка в парка/на площада/в градинката до блока са запазена марка на лятото и едно от любимите ни занимания.

Пейката е лагерният огън на летните забавления, а около лагерния огън се случват вълшебства, разказват се и се споделят приключения и се полага началото на нови такива. Целият този необуздан приключенски дух вече се пренася и онлайн в новия сайт за (не)обикновени пътешественици Peika.bg.

Тук ще намерите истинските истории на истинските авантюристи, на мореплавателите и изследователите или на нашите братя - пишман-туристи. Те ще ви разсмеят, просълзят, но най-вече ще ви вдъхновят да направите първата крачка извън дома към пътешествие до края на света.

Сайтът стартира като част от групата на 3Bay.bg и ще ви изненада с редица уникални за България функционалности.

Тук ви чакат всевъзможни щури и не чак толкова щури идеи за почивка и пътуване. Освен това сайтът ще ви предложи цял тон информация за това Какво? Къде? и Как? т. е. за всички фантастични събития, които се случват и може би ще се случат около вас, докато гордо крачите по калдъръма на стара Европа, през пясъка на Близкия Изток или по стоманобетона на световните мегаполиси.

И тъй като едно приключение не е съвсем приключение без съратници, Peika.bg има своя социална част с въпроси, в която можете да попитате за всичко, свързано с пътуването, което ви вълнува. Колко часа пеш е от единия до другия край на Китайската стена, има ли студена бира на Малдивите и хапят ли маймуните в Бангладеш, например.

Peika.bg е за хората, които таят приключението в сърцата си, копнеят за свободата на пътя и безкрая на света. Peika.bg е началото на всичко това и ще ви научи, че в крайна сметка пътят е крайното местоназначение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.07.2013 | 17:37
4 една година по-късно гледам че сайтът има над 7 000 харесвания във фейсбук. Пожелавам му много пъти по толкова популярен да става.
от Не е посочен | 30.07.2012 | 09:30
3 разгледах го и ми се стори много як!
от Не е посочен | 27.07.2012 | 17:01
2 разгледах го и много ми хареса!
от Не е посочен | 27.07.2012 | 16:51
1 супер сайт!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ