Бил Мъри говори за бейзбол от мястото на Барак Обама в Белия дом

24.10.2016, 12:00

Защото е Бил Мъри и може да си го позволи

   
 
Бил Мъри говори за бейзбол от мястото на Барак Обама в Белия дом

За Бил Мъри е ясно, че може да ходи където си иска и да прави каквото си иска, просто защото е един от най-готините хора на планетата. Афинитетът му към това да се появява неканен на най-различни мероприятия (и да ги прави по-забавни) е всеизвестен и поредното му проявление се случи в петък, когато актьорът застана зад микрофона в залата за пресконференции на Белия дом.

Мъри се качи на трибуната веднага след края на традиционния петъчен брифинг от говорителя на Белия дом Джош Ърнест и започна да говори за предстоящата среща на любимия си бейзболен тим Чикаго Къбс срещу Лос Анджелис Доджърс и за шансовете на Къбс да спечелят Световните серии за първи път от 1908 г. Цялата ситуация е наистина забавна, като Мъри подхожда с традиционния си спокоен и сериозен тон, а журналистите също влизат в роля, обръщайки се към него с "господин Президент".

И все пак актьорът е имал и сериозна причина за присъствието си в Белия дом - президентът Обама му е връчил наградата "Марк Твен", която е най-високото отличие за хумор в САЩ. 

"За мен е чест не само да получа наградата, но и че тя ми беше присъдена точно в този момент. Мисля, че Марк Твен се е обръщал в гроба си толкова много, че тази новина няма да го обезпокои.", каза Бил Мъри.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ