Арнолд Шварценегер мечтае да можеше да участва в надпреварата за президент на САЩ

26.10.2016, 15:00

Дали Терминаторът нямаше да е по-добър избор от Тръмп?

   
 
Арнолд Шварценегер мечтае да можеше да участва в надпреварата за президент на САЩ

Бившият губернатор на Калифорния, Мистър Вселена и Терминатор Арнолд Шварценегер призна, че би бил безкрайно щастлив ако можеше да участва в тазгодишната президентска надпревара . За негово съжаление, това е невъзможно, тъй като той е роден в Австрия, а за да има шанса да се настани в Белия дом трябва да е родом от САЩ.

"Ако бях роден в Америка, щях да се кандидатирам, защото сега щеше да е много добър момент да влезеш в надпреварата.", каза той пред AdWeek.

Това не е първият път, в който Арни споделя тези си амбиции, след като го направи веднъж през 2010-та в Шоуто на Джей Лено, а през 2013-та дори опита да лобира за промяна на закона, за да може да се кандидатира. 

Въпреки, че е подкрепял Републиканската партия през целия си живот, Шварценегер твърди, че няма да гласува за нейния кандидат Доналд Тръмп. 

"За първи път, откакто станах американски гражданин през 1983 г., няма да гласувам за кандидата на Републиканската партия. Колкото и да съм горд да се нареча Републиканец, има нещо, което е по-важно за мен - това, че съм Американец.", добави той.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ