Актьорите от "The Fresh Princ of Bell Air", 24 години по-късно

12.11.2014, 17:30

Как са се развили кариерите им до днес?

   
 
Актьорите от "The Fresh Princ of Bell Air", 24 години по-късно

Един от най-култовите сериали на 90-те години. Въпреки, че не е от най-популярните в България, е емблематичен за много от актьорите в него. Актьорската кариера на Уил Смит започва от него, като се превръща в крайъгълен камък в неговия живот. Цели 24 години, след първия епизод на сериала, всеки един от участниците в продукцията е постигнал значителни неща в своята кариера. Нека видим как са се променили и до къде са стигнали в личен и професионален план.

Уил Смит в ролята на Уил "Свежия принц" Смит

1433905

Определено, това е най-голямата звезда на тази продукция. Ролята му в сериала може да се определи като един прекрасен старт в неговата телевизионна и филмова кариера. В актьорската му кариера следват заглавия като "Денят на независимостта", поредицата "Мъже в черно", "Аз съм легенда" и др. Обичан или мразен, Смит е един от най-добрите холивудски актьори на своето време.

Алфонсо Рибейро в ролата на Карлтън Банкс

1433902

В кариерата си на актьор, ролята му в сериала е неговият връх. След приключването на снимките през 1996г., Алфонсо се преориентира в режисьорското поприще. Режисира епизоди на "Всички от нас", "Запознай се с Браун" и "Стигнахме ли вече?". Също така участва в заснемането на няколко концерта, както и в реалити шоуто "Аз съм знаменитост...Измъкни ме от тук!". Скоро той ще може да бъде видян и в шоуто "Танцувай със звездите."

Карин Парсънс в ролята на Хилъри Банкс

1433904

Красивата Карин Парсънс успява да се реализира и в други проекти, след успеха на шоуто, като "Melrose Place” и "The Ladies Man”. Наред с всичко останало тя създава организацията Sweet Blackberry. Мисията ѝ е да намира и показва пред света малко известни истории за постижения на афро-американски деца. В момента тя работи върху последния си проект - "The Janet Collins Story”.

Рос Багли в ролята на Никълъс "Ники" Банкс

1433906

Освен ролята му в сериала, той играе доведен син на Уил Смит във филма "Денят на независимостта". Другото му голямо постижение е, че завършва California State Northridge със специалност кино и телевизионно изкуство.

DJ Jazzy Jeff в ролята на Джаз

1433908

DJ Jazzy Jeff винаги е бил повече от един DJ, като изпълнението му в сериала, макар и епизодично го показва. През 2007г, той издава компилацията "The return of the magnificent”, в която присъстват катко артисти от старата школа на хип хоп-а, така и по-комерсиални изпълнители. През 2013г, заедно с Уил Смит участват в "Graham Norton Show”. Същата година, издава следващия си албум "Vinyl Destination”.

Ния Лонг в ролата на Лиса Уилкис

1433910
За разлика от други хора, с напредване на възрастта, Ния изглежда повече от добре. Виждали сме я в много сериали, като "Third Watch”, Judging Ami”, "House of Lies” и др. Когато се занимава с хобитата си, тя обича да тренира бокс, пешеходен туризъм, конна езда и пилатес.

Джоузеф Марсел в ролята на Джофри

1433900
Британският актьор участва в някои от епизодите на "Дързост и красота". Също така е член на борда на Shakespeare's Globe Theatre в Лондон. 

Джеймс Ейвъри в ролята на Филип Банкс

1433907

Ролята на съдия Филип Банкс е класирана на 34 място в класацията "50те най-добри телевизионни бащи на всички времена". След края на сериала, кариерата му е повече от успешна. Може да сте го засичали в "The Closer”, "Тhat '70s Show”, "Дарма и Грег" и други. За съжаление Джеймс напусна този свят през декември 2013г.

Джанет Луис Хъбърт в ролята на Вивиан Банкс №1

1433903

Госпожа Хъбърт напуска сериала, след като разбира, че собствениците от NBC, преговарят зад гърба ѝ с друга актриса, за нейната роля. Има няколко роли, като може да сте я засичлаи в "The Job” и "One Life to Live”. Като оставим настрана актьорската ѝ кариера, през 2009г., тя публикува своята автобиография, озаглавена "Съвършенството не е ситком, мамо." Книгата разкрива много тайни, останали на снимачната площадка на "Свежия принц". Една от тях е, че Уил Смит целенасочено е напуснал шоуто, в търсене на повече пари в други проекти.

Дафне Максуел Рийд в ролята на Вивиан Банкс №2

1433909

Още преди идването си в сериала, тя има стабилна телевизионна кариера. След участието ѝ в шоуто, малко по малко тя намаля участията си в подобни шоута. Най-интересното е, че тя продава снимки, чрез своя сайт. Както тя казва: "Дошло е времето да споделя фотографиите ми с вас. Надявам се да събудя у вас детското чувство на почуда и любопитство".

Татяна М. Али в ролята на Ашли Банкс

1433901

Освен, че успява да завърши Харвард, тя е изключително интелигентна и секси. През 2008г., обикаля САЩ като говорител в президентската кампания на Обама. Последната ѝ роля е в сериала "The Young and the Restless.”

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ