Актьорите, които практически играят едни и същи роли

01.07.2015, 09:35

Уж различни, а те еднакви, ма!

   
 
Актьорите, които практически играят едни и същи роли

Много е хубаво, когато човек успее да намерим онова, в което е най-добър, но и успява да печели пари от него. Същото важи и за професията на актьора, макар че там има един леко подвеждащ аспект. Ако един актьор не внимава, лесно може да започне да снима едни и същи роли и да се превърне в клише. Е, никой не е безгрешен и сега ще ви покажем, че дори талантливи и любими актьори могат да паднат в клопката на филмовото клише.

Самюел Джаксън - Лош и ядосан

1528921

Трудно ни е да се сетим филм, в който Самюел Джаксън не е ядосан или не е просто лош и агресивен. От ранните филми на Тарантино до участието му в заглавията на Marvel, Джаксън все планира велико отмъщение или е изпълнен с гняв.

Адам Сандлър - Инфантилен идиот

1528920

Сандлър беше забавен комик, но безкрайната поредица от незрели роли във филми, подходящи за лица над 13-годишна възраст, го смаза. Във всяка своя роля ни се струва, че той се мъчи да потисне таланта си, за да играе недорасляк.

Лиам Нийсън - Корав ветеран

1528923

Откакто се оплете в мрежите на "Твърде лично", Лиам Нийсън просто не може да се измъкне от тях.

Мишел Родригес - Бойна мацка

1528922

Струва ни се, че в реалния живот Мишел Родригес е сладка мацка, но на големия екран ни плаши. Ролята ѝ в първия филм "Бързи и яростни" ни я представи като кораво момиче, което може да ти отвинти главата от бой. Оттогава Родригес не е излизала от образ.

Брус Уилис - Мъдър здравеняк

1528918

И не, не говорим само за филмите "Умирай трудно". Говорим по принцип.

Джейсън Бейтман - Хетеросексуален мъж

1528924

Той обича на екрана да си партнира с красиви жени, които го правят луд, въпреки че той си е съвсем хетеро мъж, но те не го забелязват.

Майкъл Сера - Вечен тинейджър

1528919

Младоликият Сера играе изключително успешно роли на подрастващи и то вече няколко години. Все пак още имаме надежда, че Майкъл ще успее да се измъкне от клишето, в което убедително е нагазил.

Дженифър Анистън - Красива и нещастна

1528917

Тази жена сякаш все не може да намери любовта. Имаме чувството, че още от "Приятели" Анистън все си търси свестен мъж и все не успява да го намери.

Хю Грант - Бивш чаровник

1528925

Ей т'ва е късмет - почнеш да играеш роли на скромен, леко смотан чаровник и изведнъж всички зрителки са влюбени в теб.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ