Актьори, които в реалния живот са пълни противоположности на образите си в киното

16.04.2016, 17:00

Направо не е за вярване

   
 
Актьори, които в реалния живот са пълни противоположности на образите си в киното

Понякога актьорите изиграват толкова добре ролите си в киното, че хората започват да им приписват качества, които всъщност те нямат в реалния живот. Вярно, че Чарли Шийн изиграва гениално себе си в сериала "Двама мъже и половина", но сега ще ви покажем актьорите, които всъщност нямат нищо общо със сценичните си образи.

Брадли Купър

1687785

Звездата, която спечели сърцата ни с филма "Последният ергенски запой" и образа на хардкор пияница и купонджия, всъщност не е близвал алкохол от 13 години. Не можем да повярваме - спиртът толкова много му отива.

Алис Купър

1687787

Купър успешно комбинира хорър филми, водевили, хеви метъл и гаражен рок с концертните си представления, включващи гилотини, електрически столове, фалшива кръв и змии, за да създаде жанр, станал известен като "шок рок".

В реалния живот Алис е известен като приятен и духовит човек. Всъщност той произлиза от семейство на свещеници - баща му и дядо му са били такива. Посещава редовно богослуженията и активно участва в социалните проекти на църковната общност.

Кен Джонг

1687789

Ето и още една звезда от "Последният ергенски запой". Във филма той играе тъповат китайски мафиот и наркоман, който хич не го слуша главата.

В реалния живот Джонг има невероятно високо IQ, завършва гимназия две години преди своите връстници и е доктор по медицина, който практикува повече от 10 години. А, да! И не е китаец, а кореец.

Даниел Радклиф и Рупърт Гринт

1687786

Най-известните ученици в целия свят всъщност нямат диплома за средно образование. Радклиф и Гринт напускат гимназията, за да се съсредоточат само и единствено около снимките на поредицата "Хари Потър". Това не е чак толкова лоша идея, защо и двамата в момента са милионери.

Трябва да споменем, че тяхната колежка (и наш мокър сън) Ема Уотсън завършва с най-високото отличие гимназия и е дипломиран бакалавър по английска литература.

Кармен Електра

1687788

Любимият ни модел по бански и мечтата от "Спасители на плажа" всъщност има панически страх от вода и не може да плува.  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ