TIME избра Доналд Тръмп за "Личност на годината" и му сложи дяволски рога

08.12.2016, 12:00

Вижте най-добрите реакции в интернет

   
 
TIME избра Доналд Тръмп за "Личност на годината" и му сложи дяволски рога

Списание TIME избра новия президент на САЩ Доналд Тръмп за "Личност на 2016-та година" и това съвсем естествено предизвика много реакции в света на интернет. В близо 90-годишната си история престижната награда често е предизвиквала изненада с противоречивите си избори. Примерите за това са много - през 1938 г. печели Адолф Хитлер, през 1939 г. печели Йосиф Сталин, а през 2007 г. - Владимир Путин.

Тази година обаче противоречията са смесени и с доста хумор, защото, случайно или не, на корицата на списанието над главата на Тръмп е буквата М, която много прилича на дяволски рога. Вижте как реагира интернет на това:

"Евала на човека, който е направил буквата М да изглежда като дяволски рога. Ти си герой! Ще ти изпращаме всичко необходимо, когато Тръмп те вкара в затвора."

***

"Доналд Тръмп беше избран за "Личност на годината" на TIME. В другите новини: Сирия беше избрана за най-подходяща туристическа дестинация за 2017-та."

***

1818865

***

"Прибирай се, TIME! Пиян си!"

***

"Мислите и молитвите ми са с човека, който е правил корицата. Със сигурност е имал най-тежката вечер в живота си, защото е трябвало да направи лицето на Tръмп бяло."

***

1818866

***

"Събудих се -> Прочетох, че Тръмп е избран за "Личност на годината" -> Легнах си пак и настроих алармата за 2020 г."

***

"Спомняте ли си последния път, когато за "Човек на годината" беше избран някой, който не е човек? Е, случи се отново."

***

"Хилари Клинтън стана първата жена в историята, която за една година завърши втора в президентските избори и в класацията за "Личност на годината". Историческо постижение!"

***

1818864

***

"Представяте ли си какви щяха да са реакциите през 1938 г., когато Хитлер е станал "Личност на годината", ако по това време имаше Twitter?"

***

"ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА (през всеки ден от 2016-та): Тръмп пак направи нещо, за което трябва да говорим.
ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА (днес): Защо Тръмп е "Личност на годината"?!?!??"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ