Suicidal Angels с първи концерт в България

26.01.2017, 13:30

Гръцката траш метъл банда ще свири в *Mixtape 5* през февруари

   
 
Suicidal Angels с първи концерт в България

На 23 февруари 2017 директно от Атина, с кървaви криле и тежки китарни рифове, ще долети траш метъл бандата Suicidal Angels. Момчетата ще обсебят сцената на *Mixtape 5* с най-новия си албум "Division of Blood", като сетлистът за концерта ще включва и по-стари парчета от дискографията им от 2002 г. досега. Преди тях пък публиката ще бъде в ръцета на българската банда Terravore, която ще забие с олд скуул траш и дет метъл.

Сформирана през 2001 г. като училищна банда от вокала Ник Мелисургос, Suicidal Angels издава първото си демо "United by Hate". Две години по-късно, след срещата на Ник с барабниста Орфеас Цорцополус, се ражда второто демо "Angels' Sacrifice", което дава силна заявка за намерията и амбициите на бандата да се развива.

1846239

В следващите години Suicidal Angels свирят усилено и резултатите не закъсняват. През 2006-та бандата подписва договор с калифорнийската компания OSM Records и започва записи по първия си албум "Eternal Domination". Oт този момент нататък в биографията на бандата се нареждат редица концерти, турнета, музикални фестивали и албумите "Sanctify the Darkness" (2009), "Dead Again" (2010), "Bloodbath" (2012), "Divide and Conquer" (2014), "Conquering Europe", който включва лайв изпълнения от едноименното турне, както и албумът, който ще чуем на живо с пълна мощ през февруари - "Division of Blood".

Част от турнето на Suicidal Angels е и българската банда Terravore. Повлияни от групи като Slayer, Sodom, Death, Sepultura, Megadeth и други, момчетата, свирят в неподправен стил и остават верни на олд скул траш метъл звученето, което ще кънти и от сцената на *Mixtape 5* на 23 февруари.

Промоционални билети на цена от 25 лв. могат да бъдат закупени до 31.12.2016 в мрежата на Eventim.bg. След тази дата билетите ще се продават на цена от 30 лв. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ