Queen reаl tribute за изживяването на една мечта

19.04.2017, 15:00

Интервю с бандата, която ще трибютира легендите Queen на 27-и април

   
 
Queen reаl tribute за изживяването на една мечта

Queen real tribute е група, която изпънява шоу в чест на групата Queen. Те подаряват брилянтно живо изпълнение в духа на автентичната група и имитират реалния им облик с впечатляващи костюми, обличани на едни от най-незабравимите концерти на бандата. 

Музиката на Queen е голямо вдъхновение за нас. Бях много млад, когато се влюбих в музиката на Queen. С Фреди, Брайън, Роджър и Джон съме се смял, радвал съм се, плакал съм, обичал съм, преживявал съм раздели…

И разбира се, голямо вдъхновение е и публиката. Тя споделя същата страст и любов към Queen с нас.

С тези думи Queen reаl tribute изразиха своето възхищение към Queen и страстта, с която пресъздават безсмъртните песни на бадната.

Как започна всичко?

Направихме един концерт само за пред нас. Всеки от нас се е занимавал с музика преди това.

11 години по-късно, ние сме тук и правим турнета по целия свят свирейки музиката, която ни харесва толкова много. Може да се каже, че изживяваме мечтата си.

Как открихте връзката с Queen? Трудно ли беше? Защо?

Беше любов от пръв поглед. Гледал съм по телевизията концерт в Уембли, част от турнето Magic в продължение на 12 години. Така се влюбих в мощния, ангелски глас на Фреди, невероятния тон на китарата на Браян, перфектния ритъм, невероятната хармония и вечните песни, които съм сигурен, че ще живеят, докато човечеството съществува.

Защо "Show must go on"?

Шоуто винаги трябва да продължава. Фреди никога не би искал да види себе си като стар и безполезен.

Невероятно е как Фреди пееше тази песен, почти парализиран, изпитвайки и в огромна болка.

Той е толкова зле, когато групата записва песента през 1990 г., че дори има опасения за това дали той е физически способен да я изпее. Но Фреди го прав и разбива публиката само в един дубъл.

Китаристът Неша:

Чувствам се свободен през цялото време, което прекарвам в свирене и правене на музика. Честно казано, това е част от моята личност и начина ми на живот като музикант.

Всички други "реални събития в живота" понякога могат да бъдат трудно поносими и да попаднем в много тежки ситуации, но всички ние трябва да се борим с това. Светът вече не е много приветливо място за живеене.

Бандата ще гостува у нас на 27-и април в клуб *Mixtape 5*.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ