OneRepublic избраха България и идват догодина!

26.11.2014, 09:47

Първото гостуване на звездната група ще се случи на 2 юни

   
 
OneRepublic избраха България и идват догодина!

По покана на Balkan Entertainment Company на 2 юни 2015 г. за първи път в България ще пристигне групата OneRepublic. Авторите на "Counting Stars", "If I Lose Myself", "Love Runs out", "Apologize", "Good Life" и още много хитове избраха зала "Арена Армеец" в София за една от спирките в световното им турне "Native Tour". Пичовете от хитовата американска група не спират да покоряват световните класации и сърцата на хиляди фенове с музиката, която всички ние ще имаме късмета да чуем на живо следващата година.

"Изключително рядко се среща група, която във върха на славата обръща поглед към Източна Европа. Затова съм щастлив от техния положителен отговор и очаквам с нетърпение това шоу. Мисля, че българската публика е готова за музиката на 21-и век и ще посрещне подобаващо OneRepublic след 6 месеца.", заяви Петър Петров от Bаlkan Entertainment Company.

Eдва ли им млад човек, който да не е чувал хитовия дебютен сингъл "Apologize" от първия албум на OneRepublic "Dreaming Out Loud" (2007), който масово оглавява световните музикални чартове и категорично печели международния успех на бандата. След него излиза "Waking Up" от 2009 г., който допълва стила им с внушителен хибрид между поп и рок с елементи на електронна музика, госпел, блус и фолк. Раждат се парчетата "All the Right Moves". "Secrets" и "Good Life." Безспорно дръзкото продължение на OneRepublic e третият им албум "Nатиже", издаден през март миналата година. Достигнал номер 4 в класацията на Billboard Top 200, той предлага свръхдоза буен, ритмичен, но същевременно ефирен и нежен рок. Свежото звучене превръща "Native" в модерна тава, пълна с хитове като "Love Runs Out", "I Lived", "If I Lose Myself" - парчета, които несъмнено ще чуем в зала "Арена Армеец" на 2 юни.

Билетите тръгват в продажба този петък, 28 ноември, онлайн на Eventim.bg и в централния офис на компанията в София. А от понеделник и в мрежата на Eventim в цялата страна. Цените на билетите - от 65 до 110 лв.

1441729

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ