Madchild от легендарните Swollen Members на живо в София на 13 май!

27.04.2017, 18:00

Канадецът ще взриви *Mixtape 5* с бруталното си шоу и някои от парчетата от предстоящия да излезе “The Darkest Hour”

   
 
Madchild от легендарните Swollen Members на живо в София на 13 май!

В началото на месец май клуб *Mixtape 5* приветства поредната доза хип-хоп за всички нови и стари ценители на остроумните рими и качествения бийт. На 13 май Madchild каца в София, за да заяви на българските си фенове вселенските истини от Monster и Runaway без претенция и с истинско хип-хоп настроение. Музикантът от Swollen Members пристига у нас с бруталното си шоу и с някои от парчетата от предстоящия да излезе през юли нов албум – "The Darkest Hour".

Момчето с тъмно минало, асоциирано с тежки наркотици, безспорно е една от емблемите на съвременната хип-хоп сцена. Доказал на света, че е над всички прози, той е част от култовия рап формат Swollen Members. С тях Madchild реди едни от най-истинските преобръщащи статуквото рими за нашето време. От 2012 година канадецът действа по своя собствен рап път със соло албуми, които разбулват духовете със силните си послания и музика. Dope Sick от 2012 година и все още неиздаденият The Darkest Hour са илюстрация на креативността и безспорния талант на лудото дете на хип-хопа.

Българският съпорт е поверен на едни от най-добрите в злите рими на родната сцена, а именно: Wosh MC, SECTA и ATILA. Те ще нажежат обстановката в *Mixtape 5* на нива, достойни за лошото момче с добрите рими. Feel и Akasha ще се грижат за музикалното оформление преди или след живото редене на скорострелни рими за ценители.

Следете Фейсбук събитието тук.

Ограничена бройка билети "Ранно Пиле" са вече в продажба на цена от 10 лв. Първите 50 от вас ще могат да ги закупят ексклузивно от бар "ПЕТЪК".

Билети в предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Ticketlogic.

Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)

**Политика за достъп на непълнолетни тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ