Coca-Cola с арт конкурс за дизайнери

22.05.2015, 12:40

"Продължи контура на щастието с Coca-Cola"

   
 
Coca-Cola с арт конкурс за дизайнери

Както знаете, през 2015 г. контурната бутилка на Coca-Cola отбелязва 100-годишен юбилей. Вдъхновени от тази знакова икона в дизайна, ONE DESIGN WEEK и Coca-Cola най-официално отправят покана за участие в конкурс на тема: "Продължи контура на щастието с Coca-Cola". Поканата е насочена към всички ученици и студенти от приложните и дизайн специалности, както и към всички професионални дизайнери.

Участниците в конкурса трябва да представят своя прочит на легендата Coca-Cola под формата на триизмерен дизайн обект, графичен принт, дигитално изображение, моушън графика, звуков дизайн или инсталация.

Жури от шестима души с международно участие ще оценява постъпилите предложения в рамките на конкурса до 6-и юни (събота). Избраните творби ще бъдат представени на тазгодишния ONE DESIGN WEEK в изложбата "Продължи контура на щастието с Coca-Cola". Тя ще се случи в творчески комплекс Инкубатор (Пловдив, кв. Капан, ул. "Братя Пулиеви" 1-6) от 19-и до 28-и юни.

Голямата награда на дизайн състезанието е най-новият модел DSLR фотоапарат на Nikon (Nikon D5500 + обектив 18-55mm VR). Награждаването на победителя в конкурса ще се извърши на специално организирано събитие в рамките на самата изложба.

Правилата на конкурса, какво и повече информация за проекта можете да намерите на следния линк: edno.bg/one-design-week-2015/coca-cola-competition. Следете арт надпреварата и във Facebook страницата за конкурса.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ