Aniventure Comic Con ни срещна със звездите от Game of Thrones Том Влашиха и Кейша Касъл-Хюз  2 Виж всички снимки

11.09.2017, 19:30

Над 20 000 посетиха първото за България издание на фестивала

   
 

За два дни София беше домакин на най-голямото младежко събитие, провеждано някога в България. През изминалия уикенд над 20 000 души се забавляваха в залите на Интер Експо Център, заедно със световноизвестни имена от сериалите, анимето, комиксите, косплея, гейминга и графитите.

1974284

Изключителното гостоприемство от страна на българската публика трогна не само Том Влашиха, Кейша Касъл-Хюз (Игра на тронове, HBO) и Майкъл Маларки (Дневниците на вампира), но и всички косплей звезди, уебкомикс художници и графити артисти, прелетели хиляди километри, за да присъстват на първия за България Aniventure Comic Con.

1974533

На специална среща актьорите от Game of Thrones споделиха за екстремните си преживявания по време на сериала, за най-шокиращите сцени и мненията си за сценария и част от актьорския състав на филма.

Много панели, срещи с фенове, турнири, стотици награди и хиляди усмивки белязаха началото. Зала Anime & Movies предложи на посетителите изключително разнообразие от комикси, артикули и кътове за забавление.

1974286

Съседната гейминг зала срещна най-добрите геймъри в България в битка за големи парични награди, но и предложи на всеки присъстващ възможност да се включи в редица по-малки състезания с награди.

1974287

Алеята за улично изкуство пък беше преобразена от най-добрите графити артисти от България, Германия, Испания, Италия и Швейцария.

1974285

Абсолютен хит в социалните мрежи стана една от творбите посветена на Jaqen H’ghar, пред която позира самият Том Влашиха.

1974282

Главната сцена на Aniventure Comic Con беше запазена зона за най-големите атракции в тазгодишното издание – грандиозен Cosplay конкурс, невероятно K-pop състезание и разбира се, панелите на Том Влашиха, Кейша Касъл-Хюз (Игра на тронове) и Майкъл Маларки (Дневниците на вампира), които бяха наблюдавани на живо от над 2500 души.

1974532

Aniventure Comic Con ще се завърне и през 2018.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ