9 истории с натъпкване, преяждане и повръщане

21.10.2014, 11:31

Тъжни и натежаващи

   
 
9 истории с натъпкване, преяждане и повръщане

Признайте си - и на вас ви се е случвало да се тъпчете като животни, просто защото сте почувствали, че имате необходимост и трябва да се храните, докато не ви стане зле. За начало, редно е да кажем, че повечето от нас ядат повече гадории, отколкото е полезно за организма. И за да не се чувствате гузни, че се тъпчете или да се усещате самотни поради същата причина, сега ще ви разкажем няколко истории, споделени анонимно в интернет, разбира се, в които ще узнаете "дебелашките" тайни на разни непознати. И в миг ще се почувствате много по-добре.

1. Една нощ огладнях зверски, но в хладилника имах само бурканче с майонеза и пуканки. Смесих ги, разбърках и изядох това "нещо" с лъжица.

2. Приготвям един специален кекс, който след това се полива с течен шоколад и се пържи, а за финал се залива със захарен сироп. Много е вкусен, но всички в радиус от 10 м. се разболяват от диабет.

3. Веднъж поръчах 20 пилешки хапки в McDonald's, но получих 19. Бях изнервен и това ме ядоса още повече, така че се върнах на касата и направих скандал и те ми дадоха нова кутия с 20. Така имах 39 хапки. Изядох ги всичките.

4. Казах на жена ми, че отивам на фитнес, но по някакъв начин се озовах в McDonald's. Изядох си храната на паркинга и изчаках все едно е минало време във фитнеса. Когато се прибрах, се полях с вода, за да изглежда, че съм потен. Това е най-скапаното и тъжно нещо, което някога съм правил.

5. Имахме с жената годишнина. Излязохме от нас, минахме четири преки и влязохме в любимия ни ресторант. Започнахме да се тъпчем с месо, месо, месо, месо. Хапнахме и по две салати. После продължихме с месото. Насвинихме се зверски. Излязохме от ресторанта, едва ходещи. И въпреки че виждахме блока си, си викнахме такси, защото ни мързеше.

6. Имах среща с приятели, за да ходим на кино. Закъсняваха, затова купих три големи кутии с пуканки и три големи напитки, за да стигнат за всички. Никой не дойде, а след филма си излязох с три празни кутии, половин пълна чаша и сълзи в очите.

7. Една нощ се напуших зверски. Обадих се на една денонощна пицария, но нека съм по-точен: изядох 16 пармезанови хлебчета, две средни пици с барбекю сос и изпих два литра диетична Coca-Cola.

8. Изядох половин кекс, въпреки че трябваше да си хапна само едно парче. Понеже не исках никой да разбира какво съм направила, изядох и другата половина, изпекох нов кекс и се насилих да изям едното парче, което ми се полагаше. Малко по-късно повърнах всичко, докато гостите още вечеряха.

9. Изядох шунка. Цяло 1.5-килограмово парче.

Източник: Mandatory

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ