8 признака, че тя се кани да ви зареже

03.02.2016, 18:30

Помага ни сексоложката Велерия Дор

   
 
8 признака, че тя се кани да ви зареже

Добрата сексоложка Валерия Дор отново ще ни помогне да разбираме по-добре половинката си и да бъдем подготвени в различните кризисни моменти. Споко, всичко минава. Важното е да сме подготвени.

Тя не говори за бъдещето

"Моята леля прави страхотна баница, можем да ѝ отидем на гости някой път!" Не бъдете наивни, това не е хвалба за кулинарните достойнства на леля ѝ, а шифър за бъдещи планове. Това всъщност значи: "Запазила съм те и следващата отпуска си мой!". Ако не ви говори за бъдещи планове, най вероятно всичко вече е изгубено и тя планира да ви зареже.

Целува ви рядко 

Сексът не е барометър, който може да прецени отношенията. Е, разбира се, ако не иска да спи с вас, нещата са съвсем зле, но не за това говорим. Ако тя не иска да се целува и да се прегръща, това са първите сигнали, защото за жените тези неща са много важни. През повечето време - по-важни от секса! Ако не ви целува - чао!

Не иска да излиза с вашите приятели

Помните ли в началото как постоянно ѝ се ходеше някъде. Бар, кръчма... дори с момчетата. А сега си намира извинителни причини да не излиза с вас. Лоши новини.

Не ви говори за родителите си

Една от женските особености е голямата близост с родителите. Ако не ви показва на родителите си, значи или сте в началото, или просто тя не смята, че имате някакво бъдеще.

Постоянно вдига скандали

Ясно, и преди сте се карали, но вече няма секс за сдобряване. Не ѝ минава толкова бързо и без всякакви угризения ви обижда веднъж завинаги без да се извини. Ако постоянно ви притиска по слабите места - отношенията с майка ви, заплата и т.н. Всичко скоро ще приключи.

Изобщо не вдига скандали 

Да, жените са страшни същества! Понякога те просто спират, а апатията е стигнала дотам, че просто чакат да съберат смелост и да ви зарежат.

Появяват се тайни

Жените не обичат да пазят тайна, те взимат тайни под наем, а после се разделят с тях. Така че, ако е спряла да ви разказва за живота на нейните приятелки, не се радвайте. Най-вероятно нейните приятелки разказват на мъжете си, че скоро ще ви зарежат.

Тя отстоява независимостта си

Преди е нямала проблем с това, а сега някак започна. Стремежът към частично отделяне след време става стремеж за глобално такова.

1642585

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ