8 неща, които не трябва да правиш във Facebook

Ако не искаш да бъдеш неприятен досадник за всички в листата си

   
 
8 неща, които не трябва да правиш във Facebook

Един от основните проблеми на Facebook са хората в него. Много от тях обожават да те заливат с постоянна и досадна информация за всеки аспект от живота си и изобщо не се съобразяват с това колко не ти пука. Ех, ако имаше как всички в списъка ти да са толкова готини, обрани и интелигентни като теб...

Но признай си - и ти понякога прекрачваш границите, чието прекрачване от другите намираш за толкова дразнещо. Да, точно за онази снимка с коктейла на плажа говорим. Но нищо, де, не те упрекваме - на всеки се случва. Важното е да не се прекалява.

Но има активности във Facebook, които дори в малки количества причиняват неприязън у приятелите ти, а в големи - директно те превръщат в ОНЗИ ДОСАДНИК. Ето кои са те:

1. Споделяш всичко, което ти прави лошо впечатление.

Някой си е изхвърлил боклука през терасата. Някой си е паркирал скъпата кола на алеята в парка. Някой не е събрал акото на кучето си и го е оставил на тротоара. АМА КАК МОЖЕ?! Дай да направим една снимчица, да напишем едно коментарче и да ги разпънем на кръст тези грешници. До кога така? Facebook е съдилище, не знаете ли?

2. Пишеш загадъчни статуси.

"Не мога да повярвам какво се случи току що..."; "Радвам се, че разбрах кои са истинските ми приятели..."; "Днес е най-ужасният ден в живота ми..." и т.н. Все едно казваш "Питайте ме за какво става въпрос, че имам нужда от внимание." 

3. Спам за екскурзията ти, спам за новороденото ти, спам за сватбата ти, спам, спам, спам...

Да, завиждаме ти, че се печеш на плажа в Дубай. Да, радваме се, че нямаш репродуктивни проблеми и те поздравяваме, че си открил/а любовта. Да, забелязахме 63-те снимки, които постна днес по темата. Сега те трием от списъка си. Чао.

4. Променяш си името на нещо тъпо.

Гларус Ът, Пенка Бе, Богът На Жените, Малката Амфетопродавачка... ъъъъ, не?

5. Питаш за неща, които лесно можеш да разбереш в Google.

В повечето случаи причината е, че скрито искаш да се изфукаш с нещо. "Някой знае ли къде мога да си купя слушалки за iPhone 7?" Разбрахме, че имаш iPhone 7. И също така ти завиждаме. И няма да ти кажем от къде.

6. Изпращаш покани за всякакви игри.

Много хора мразят Candy Crush без да са я играли, просто защото 200 човека са ги поканили да я пробват. Не бъди от тези 200 човека. 

7. Pi6e6 taka.

Mnogo e tupo, 4ovek. 4estno !!1!

8. Качваш селфита ежедневно.

През целия си живот Херни VIII е имал 8 портрета. Ако качваш по толкова селфита на седмица, значи имаш проблем. И приятелите ти имат проблем с теб. Ако не го знаеше - вече го знаеш.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ