8 души, заспали на неподходящи мяста 3

28.05.2015, 09:33

Алкохолът не прощава!

   
 
8 души, заспали на неподходящи мяста

Блажено чувство е сънят! Няма нищо по-сладко от това да легнете в леглото си след дълъг ден и да заспите, отпуснати като черво. Хората, които ще ви покажем, също спят сладко, но не в леглата си. Вижте 8 пича, заспали на крайно неподходящи места.

Да заспиш с пръст на клавиатурата... в самолет

1510775

Често се случва хората да си поспиват в самолета, но не и по този начин, който на всичкото отгоре е и ловко заснет от друг пасажер на полета.

Заспал на багажната лента...

1510774

Пиян норвежки турист пада на багажната лента на летището в Рим и заспива, свит в ембрионална поза - пътува 15 минути докато служителите на летището не го виждат на рентгеновия екран.

Съдия заспива по време на процес за изнасилване

1510776

Уважаваният манчестърски адвокат Филип Катан, изпълняващ временно функцията на съдия, заспива в ключов момент на съдебен процес, свързан с изнасилване.

Техник заспива на дивана на клиент, докато чака за връзка с централния офис

1510770

Техникът отива в дома на клиент, за да поправи модема му, но вместо това заспива сладко, след като прекарва един час в режим на изчакване за връзка с централния офис. Вижте:

Пияният студент, който заспива на радиатора... включеният радиатор!

1510777

Пиян студент се прибира и заспива до радиатора, за да се стопли. Спи в продължение на часове и се събужда с ужасна болка в ръката, само за да види, че кожата му е залепнала за радиатора. Получава специализирана помощ, но белезите ще останат вечни...

Репортер на Fox News заспива в ефир

1510771

Уверете се сами...

Заспал на местопрестъплението

1510769

Полицията в Сарасота, Флорида, арестува мъж, който влиза с взлом и заспива на дивана на жертвата. Когато домакинът се събужда и заварва непознатия Тимъти Бонтрагър да спи в хола му, го пита какво прави в дома му. Сънливецът се извинява и си тръгва. Каква доблест!

Двамата, заспали в кофа за смет

1510772

Щастието става пълно, когато попадат в камиона за събиране на отпадъци. Когато шофьорът чува виковете им, веднага взема мерки, а двамата са откарани в болница за лечение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ