7 неща, които никога не трябва да правите в бар

17.09.2016, 09:00

Въздържайте се от тези глупости, ако сте прилични мъже

   
 
7 неща, които никога не трябва да правите в бар

Даже такова скучно нещо като запой в бар с много момичета, може да ви донесе удоволствие. Само трябва да спазвате няколко прости правила, които ще ви направят хубав, възпитан, пия човек.

Но първо: трябва да разбирате какво точно правите на това мероприятие и какво правят другите хора тук. Като цяло всички имат една цел - да се забавляват. И именно, това сходство на фундаментален и сакрален интерес води до нещо наречено общуване. За това никой не се кефи на неадекватни, изнервящи и неконтролируеми персонажи.

НЕ СПОРЕТЕ С ОХРАНАТА!

Ако не ви пуска значи има причина и тя не е свързана с вашата външност или финансовото положение. Хващайте такси и отивайте в друг клуб, където охраната е по сговорчива. А ако заведението не ви е харесало, както показва многогодишната практика - безполезно е да искате книгата за оплаквания, да пускате сълзливи статусчета във фейса.

1778532

НЕ СНИМАЙТЕ ПО 400 СНИМКИ

Хората са тук, за да си починат. Даже, ако се чувствате длъжни да се отчетете - имайте милост, 3-4 снимки са повече от достатъчни. Слушайте своя вътрешен фотограф.

НЕ ПРАВЕТЕ ТАПИ

Абсурдно е да заставате на входовете, стълбите и изобщо на всякъде от където минават хората. Най-много да си създадете жестоки кармични проблеми.

1778529

НЕ НЕРВИРАЙТЕ БАРМАНА

Може извън бара да сте най-младия вицепрезидент в историята на фирмата, но в бара има друг Господ и това е барманът! Запомнете това добре. Не му крещете: "Тука съъъм, олллл!" и не го замеряйте с пари - тъпо е.

1778528

ГОЛЕМИ ЧАШИ И ЛЕСНИ КОКТЕЙЛИ

Ако не искате да си прекарате вечерта на бара не поръчвайте коктейл, който се прави 3 часа. За да не се поливате и да поливате другите хора - искайте големи чаши.

НЕ СЕ ДРЪЖТЕ ЗА РЪЦЕ

Ясно, че много се обичате, ама бара не е мястото да се правите на 13-годишни. ПРЕЧИТЕ НА ХОРАТА!

1778530

НЕ ЗАМЕНЯЙТЕ ВЕЖЛИВОСТТА С МЪЛЧАНИЕ

Ако настъпите, дръпнете или бутнете някого - не мълчете, а бъдете любезни и се извинете, колкото и да ви стори шумно, за да ви чуят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ