7 неловки момента в живота на звездите

07.04.2016, 12:30

И те са хора, и те се дънят

   
 
7 неловки момента в живота на звездите

Не е истина колко гадни същества сме хората. Но никой, повтаряме никой няма как да остане сериозен и поне малко да не позлобее, когато види гафовете на 7 много известни личности. Какво да се прави, дори богатите, известните и звездните имат неловки моменти. 

Дженифър Лорънс

1681726

Актрисата, известна най-вече с ролята си в "Игрите на глада", неведнъж е правила впечатление на публиката със странното си поведение. Но тя е наградена за таланта си с "Оскар" през 2014 г. Единият ѝ неловък момент е точно на тази церемония, когато, отивайки към сцената, за да си получи наградата, тя се спъва и пада на стълбите. На друга церемоня пък се срива на червения килим, както и на премиерата на "Игрите на глада".

Кейти Пери

1681721

Певицата прави истинско представление с изпълнението си на наградите на MTV през 2008 г., когато се съблече и се пльосна в една торта. Не можа да стане доста време, а с какво са чистили после не знаем.

Мадона

1681722

По време на изпълнението си на Британските музикални награди Мадона пада, повлечена от наметалото, което танцьорите не успяват да смъкнат от нея. Тя обаче не се смущава кой знае колко от това.

Бионсе

1681728

На сцената в Монреал зад Бионсе има огромен вентилатор, който да развява косите ѝ по време на изпълнението. Но, докато слиза от сцената, косата ѝ се заплита във вентилатора и се налага да ѝ асистират, за да я освободят. Най-впечатляващото е, че през цялото това време Бионсе не спира да пее.

Джъстин Бийбър

1681727

Той не оставя никого безразличен. Едни го обожават, други го ненавиждат. По време на свой концерт в Аризона Джъстин Бийбър повръща на сцената два пъти.

Фърги

1681730

Певицата, която дълго време е част от бандата The Black Eyed Peas, доста се засрамила по време на изпълнението си на концерт през 2005 г., когато се изпуснала в гащите. Тя изобщо не се усетила. По-късно казала, че преди концерта пила няколко питиета, но нямала време да отиде до тоалетната.

Кристина Агилера

1681731

По време на изпълнение на поп певицата по краката ѝ потича странна кафява течност. Гримьорите по-късно обяснили, че това бил спрей за изкуствен тен, който просто се разтекъл. Но слуховете, които плъзнали, били съвсем други. Не е ясно какво точно потекло по краката на Агилера, но е ясно, че това остава много срамен момент в нейната кариера.

Ако не ни вярвате, гледайте видеото!

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ