7 истории с паяци, които ще ви ужасят

31.10.2014, 13:22

Природа, какво да я правиш

   
 
7 истории с паяци, които ще ви ужасят

Тази статия ще ви ужаси, ще ви погнуси и ще ви произведе малка сладка фобийка от паячета, толкова силна, че до края на живота си няма да можете да живеете нормално. Няма да можете да спите спокойно, да ходите сред природата и т.н. Смятайте се за предупредени и продължавайте да четете на своя отговорност.

Голям паяк в женско уше

1424854

Китайка, представила се като г-жа Ли, постъпва в болница с оплаквания от болка и сърбеж в ухото. Докторите се захващат за работа и откриват космат, четириочък, осмокрачък паячко, който си шава из ухото и... из главата ѝ.

Смята се, че паякът е пропълзял в ухото на жената, докато тя е спяла и в следващите няколко дни е купонясвал в главата ѝ. Лекарите ѝ сложили специални капки, а не след дълго паякът сам си излязъл.

Паяк, пролазил в нечий стомах

1424856

21-годишният Дилън Томас, който обича да пътува, една сутрин се събужда и вижда, че е получил доста странен и дълъг белег. Освен това новата му придобивка е доста чувствителна. Дилън отива в болница, където получава диагноза "паяк в стомаха", който си живуркал там три дни.

Семейство напуска дома си, заради хиляди смъртоносни паяци

1424855

Едно семейство от Мисури се оказва принудено да напусне новата си къща, защото от ъглите и стените всеки ден изпълзяват буквално хиляди паяци, които на всичкото отгоре са и отровни.

Космати тарантули превземат индианско селище, убиват дете и мъж

1424853

През 2012 г. малкото индианско селище Сайда преживява ужас на живо. Хиляди, а може би и милиони тарантули нахлуват в местността и убиват двама души. Преди да умрат, жертвите изпитвали изключителна болка и световъртеж. Хората, живеещи на това място, започват да бягат панически. След проучване се оказва, че този вид тарантула е изключително агресивен.

Паяк от най-агресивния вид в света - доставен във Великобритания

1424850

Бразилски паяк, чието име може да се преведе като "убиец", е открит в магазинерска торбичка в дома на семейство от Лондон. Явно е бил доставен с пратка плодове. Бащата в семейството си взима банан и вижда как от него пада нещо космато. Това космато нещо моментално заема нападателна позиция, заставайки на задните си крака, съскайки и гледайки лошо. Мъжът изпуска банана и чупи едно от крачетата на паяка. Как реагира той ли? Ами откъсва негодния си крак, за да може да избяга и кара цялото семейство да го търси.

Има и по-лошо. Докато издирват беглеца, хората откриват хиляди яйца, снесени по бананите.

Топките на ирландец се подуват колкото ябълка, а по-късно човекът умира

1424852

През месец юли тази година ирландецът Джон Кенеди гледа филм със семейството си, но усеща, че нещо го ухапва по врата. Започва да му тече много кръв. Естествено, Кенеди казва, че нищо му няма и продължава да си гледа, но организмът му започва да му противоречи - стомахът му се подува, зрението му се влошава, а за капак Кенеди започва да повръща кръв. Тестисите му също се подуват. Парамедиците не успяват да го спасят. Оказва се, че хищникът е специален вид паяк, вероятно отново внесен чрез международната търговия.

Факт или измислица: Паяк снася в стомаха на мъж

1424851

Том Уилкинбут от Калифорния си спи сладко, когато усеща странен гъдел в стомаха. Когато се събужда, вижда, че целият е в обриви, а ходенето до тоалетна никак не му се получава. След като отива на лекар, се оказва, че насекомото снесло яйца в стомаха му. След като свършва 5-часовата му операция, Уилкинбут вижда малките паячета, които досега са били в стомаха му.

Източник: Mandatory

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ