5 неща, които са брутално дразнещи

Неудобни, но свикнахме с тях

   
 
5 неща, които са брутално дразнещи

Всички тези глупости сякаш са застинали във времето и не се променят с една единствена цел – да ти съсипят деня. Не знаем защо, но никой не се заема с тяхната актуализация или изобщо – с ликвидацията им.

USB

Преди 20 години на никой не му пукаше, че от компютъра стърчат всякакви жакове за принтери, колонки, слушалки – но сега е побъркващо. Всеки път, когато искаш да свалиш нещо или да закачиш нещо, трябва да влизаш под масата и да псуваш. С преносимите компютри е още по-зле. Да не говорим и за разликите в USB портовете. Sony и Apple – F*CK YOU!

БУТОНЪТ "000" НА БАНКОМАТА

Всеки банкомат го има и при нито един не работи. Така и не разбрахме, защо е направен. Митичнен е като на един наш приятел гаджето. По-добре да го оправят или изобщо да не правят такива банкомати.

ЕГН, НОМЕР НА ЛИЧНА КАРТА И ПРОЧИЕ

1819720

Всякa една държава обича да номерира гражданите. Все едно сме в затвора. Значи, за да им стане ясно, кой си на институциите (и на теб самия), трябва да се използва 02354845645146 – Иван Тодоров или 068464541476 – Брашнимир Празников. Има нормални страни, в които номера на застраховката  върши чудесна работа, обаче ние – ЕГН, номер на лична карта, дата на издаване, място на издаване....

РЕЛИГИЯ

Етически, поведенчески, морални, астрономически и философски съвети от хора, които за живели преди две-три хиляди години? Много интересно! Религията трябва да придобие нов вид ценностна система или да изчезне завинаги.

ПЕЧАТИ

1819718

Във века на електронната техника е абсурдно лист хартия с печат да гарантира, каквато и да било сигурност. В крайна сметка си спомни какви бележки си давал на класната в гимназията (госпожо Георгиева, извинявайте).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ