5 невероятно идиотски начина да умреш

19.12.2016, 19:30

Не трябва да се смеем, разбира се, но не можем да се сдържим

   
 
5 невероятно идиотски начина да умреш

Събрахме 7 съвсем истински тъжни истории. Ето как хората са се пратили по дяволите от собствената си глупост и каръщина.

1. Древногръцкият драматург Есхил умира от ноктите на орел. Птицата се нахвърля върху него и според историята, раздира цялата глава на човечеца.

2. Личният композитор на Луи XIV, много се вълнува, когато кралят е болен. След успешно оздравяване на Луи, Жан Батист Люли (така смешно се нарича композитора) приготвя празнична песен, която се казва Te Deum. С помощта на специална тръстикова пръчка той дирижира целия оркестър, докато случайно не си я е забил в крака. Започва се заразяване на кръвта и там свършва житейският път на Люли.

3. Френският поет и певец Клод Франсуа се прославя като един от авторите на великата песен  Comme d'habitude (чувал си я в изпълнение на Франк Синатра, но под името "My Way"). Човечецът се довършил след като сменял крушка накиснат до половината във вана.

4. Рожденият ден на 20-годишен италианец е съвсем съсипан след като от тортата не излиза стриптизьорка. И продължава да се съсипва, след като се разбира, че момиче в тортата (Джина Лаполу) има, но то е мъртво от час. Според екпертизата тортата е прекалено препечена и момичето се задушила в нея.

5. Американецът Ръсел Шел много обича да ходи по барове. Направо си умрял в един след като се задавя с пластмасов пенис, които служил за декорация на коктейла. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ