5 брутално плашещи истории, разказани от детегледачки!

25.01.2017, 15:00

Децата могат да са истинско зло...

   
 
5 брутално плашещи истории, разказани от детегледачки!

Ползватели на сайта Reddit обсъждат, кое е най-страшното нещо, което са чували от деца в отсъствието на родителите им. Ние подбрахме 5 от историите, които ни се видяха най-брутални.

1. Шестгодишно момченце се приближи до мен, наклони главата си и с много злобен глас ми каза: "Ще откъсна една по една всички мигли от очите ти". След това му забраних да гледа телевизия, докато се грижа за него.

1845584

2. Грижих се за 7 годишно дете на моя братовчед, а той тъкмо се ожени за втори път. След като прочетохме книжка преди лягане, тя искаше да ми разкаже нейните си истории – всички бяха свързани с това как иска да убие мащехата си. Помолих я да ми разкаже приказка с щастлив край, но тя ми каза, че това са приказки със щастлив край...

3. "Много хубава пица си направил. Сега трябва ли да ти близна пипи-то?" Тя беше на 9, а аз 15-годишен се грижех за нея, за да изкарам някой друг долар. Веднага се обадих на баща ми, а после на социалните. Никога не съм виждал социален работник (всъщност и друг човек) да остане толкова потресен. Оказва се, че баща ѝ я е тормозел сексуално с години.

1845583

4. "Правих сандвич на хлапето, когато то дойде в кухнята, мълча, около 10 мин, и накрая каза: "Ако убия някого и го изям на сандвич, дали ще ме хванат?". От този момент започнах да крия ножовете.".

5. "Не искам да се качвам сама горе. Там има мъж!". Тя ми обясни, че през нощта идвал мъж в нейната стая. Казах ѝ, че сигурно баща ѝ е влязъл да я провери през ноща. Тя каза, че мъжът бил слаб и висок, а нейния татко нисък и набит. Тя беше на 3 години.

1845585

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ