4 теории за нацистите, в които хората все още вярват

10.12.2014, 14:00

Звучат толкова нереално, че за някои хора са истина

   
 
4 теории за нацистите, в които хората все още вярват

Нацистите са причинили едни от най-големите злини на човечеството. Неоспорим факт, но въпреки това на моменти са им приписвани наистина невероятни неща. Ако обобщим тези четири теории в една, определено можем да кажем, че нацистите са живи, Хитлер е бил обладан от демони и търсейки начин за завладяването на света, е разкрил някои от неговите най-древни тайни. Преценете сами дали бихте повярвали в тези неща.

1. Секретната военна база на Антарктика

1449141

Лудостта на Хитлер да завземе целия свят се простира далеч извън пределите на Европа и Африка. Тъй като никой няма кой знае какви интереси към Антарктика по времето на Втората световна война, Фюрерът отправя своя поглед натам. Според легендата, на замръзналия континент е изградена тайна военна база. Твърди се, че при евентуална загуба на Райха във войната, там може да се събере цялото военно командване на немската държава. Известни са няколкото експедиции по вода от страна на хитлеровия флот до Антарктика. Към края на 50-те години там са проведени няколко ядрени опита, от които няма реална полза. След време тази програма се замразява.

1449144

И да, хората все още вярват в тази легенда. 

2. Нацистите са живи и живеят под повърхността на Земята

1449143

Теорията за кухата земя вълнува човечеството от няколко века насам. Накратко казано на Северния и Южния полюс има дупки, които служат за вход и изход към вътрешността на Земята. Вътре в нея живеят прародителите на човека, които са много по-развити в интелектуално отношение от нас и владеят свръхестествени сили. Разбира се, те не искат да се появяват пред хората и да разкриват своите тайни пред човечеството.

Структурата на техния свят се основава на тунели, които са прокопани из цялата вътрешност на земното кълбо. Според други теоритици, такива дупки притежават всички планети от слънчевата система, защото са обитавани от свръхразвити цивилизации. Според някои, тези входове всъщност са времеви портали, през които може да се премине в друго измерение.

Имайки предвид тези теории, стигаме и до Хитлер. Разбирайки за тях, той веднага нарежда да се изготвят планове и да бъдат изпратени учени и военни, които да търсят въпросните входове. Дали са достигнали до заветната цел никой не знае или поне не е споделил такова нещо. Въпреки това любителите на конспирациите твърдят, че Хитлер не се е самоубил, а е избягал заедно с най-близките си хора в някоя от тези дупки под земната кора.

3. Извънземните са споделили всички свои тайни с нацистите

1449140

Една от големите тайни разработки на хитлеровите учени е създаването на летящата чиния.
Наистина по времето на Втората световна война немците са единствената нация, която е запленена от идеята за летящите дискове. Проведени са хиляди опити на различни машини, като някои имат известен успех. Дотук добре - в търсенето на победа над Антантата германците имат нужда от ново оръжие и може би го намират.

Специфичното тук е, че според теоретиците тайните, свързани с летящите чинии на Хитлер, са получени от извънземни. Не става ясно защо според това твърдение тези тайни са споделени само на фашистите. Тук теорията за военната база на Антарктика, дупките на полюсите и летящите чинии се припокриват в една голяма мега теория. Къде са ходели тези чинии и с каква цел? Разбира се, че във военната база на Антарктика, за да не се виждат от враговете на нацистите. Твърди се, че с тях е влизано и в порталите на земните полюси...

4. Хитлер е бил обладан от демони

1449142

Всеизвестно е, че в края на войната немският ръководител се е държал като полудял. Според едни доказателства той е употребявал нещо подобно на сегашните метамфетамини. Втората теория твърди, че освен наркотиците, Хитлер е бил болен от сифилис, което допълнително обяснява неговата лудост на моменти. Обикновените хора пък са го смятали за обладан от демони.

Интересно е, че според католическата църква Хитлер е обладан от демони заради злодеянията, които извършва. Според документи на Ватикана папа Пий Хll е опитвал да извършва екзорсизъм от разстояние спрямо Хитлер, в опит да спре безумните му планове.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ